Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/2705 A kérdező kommentje:

Értem. Én amúgy nem tapasztaltam a jelenséget.

Mit gondolsz, miért szeretnének sokan ilyen képességeket szerezni, miért irigykednek azokra, akiknek veleszületett adottságuk van?

2021. dec. 3. 16:38
 172/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Mert nem tudják, hogy a veleszületett adottság általában teher. Különlegesek akarnak lenni, irigylik azt, aki annak született, mert neki nem kellett érte dolgoznia. Nemcsak hogy nehezebb irányítani, mint azt, amit maga tanult, de a működésében sem lehet biztos a birtokosa, és a környezete sem érti, emiatt enyhén szólva is mindig különcnek fogják tartani. Általában rosszabb. Sok más negatívuma is van, de ezek a legnyilvánvalóbbak. Ha pozitív megkülönböztetésben részesül, mert mondjuk indigó gyereknek tartják, vagy látnoknak, stb, akkor meg hamar hülyeségekre fogja használni a képességét, visszaél vele. Akik ilyen képességekkel születtek, azokat a múltban(nem keresztény közösségekben) valamilyen papi, vagy "sámán" pálya felé terelték, megtanították, hogy mi hogyan működik. Ha más nem, egy helyi boszorkány adott neki tanácsokat, vagy nevelte ki.

Akinek célja van az ilyen képességekkel, az időt, és energiát fektet bele, hogy szert tegyen rájuk.

2021. dec. 3. 19:57
 173/2705 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ,megint nem témába illō, de legalább tudjátok ,hogy melyik válaszoló vagyok :D Szerintetek nemanifesztálhatom ,hogy valami világsiker legyen ? :)(Film)
2021. dec. 3. 20:03
 174/2705 A kérdező kommentje:

Igen, én is sokat hisztiztem, hogy miért nem tudok tűzgolyókat dobálni...... Miért nem születtem fantasztikus erőkkel.

Amúgy mostmár ezek a képességek engem nem izgatnak.

Te akartál ilyesmit vagy esetleg birtokolsz?

2021. dec. 3. 20:11
 175/2705 A kérdező kommentje:
Szia! :) Tiéd a film?
2021. dec. 3. 20:12
 176/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Mivel a parapszichológia, az ilyen képességek csak a mágia modern formái, a misztikumtól, ezoterikus körettől elválasztott tiszta emberi elme, ezért én kutatom őket, és keresek módokat rá, hogy amit már tapasztaltam, azt irányítani is tudjam, amit pedig még nem, azt megértsem, és megtanuljam. Ez mind része az emberi elme működésének, az emberi szellemnek, ezért számomra ez is kutatási terület. Nem tudnék sokat kezdeni velük, még ha tudnám is hogyan működnek. Az egész az ismeret, tudás kedvéért érdekel. De én nem igazán szerettem volna soha, hogy bár ilyen képességekkel születtem volna. Én inkább mindig azt kerestem, hogyan lehetne megtanulni őket. Ugyanúgy, ahogy ezt a mágiával kapcsolatban is gondolom. Persze tudnám mire használni őket, de nincs valami nagy célom velük.
2021. dec. 3. 20:28
 177/2705 A kérdező kommentje:
Akkor te nem álmodoztál mindenféle varázslatos mágikus csillogó dologról, amikor/mielőtt belefogtál ebbe az egészbe?
2021. dec. 3. 20:42
 178/2705 anonim ***** válasza:
100%

Igen

2021. dec. 3. 20:52
 179/2705 anonim ***** válasza:
100%
De a film még egészében nincs meg, csak a script
2021. dec. 3. 20:52
 180/2705 A kérdező kommentje:
Akkor mindenképp tehetsz a sikeréért. Milyen film? Lehet róla tudni? Kész van már?
2021. dec. 3. 20:54
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!