Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Értem. Én amúgy nem tapasztaltam a jelenséget.
Mit gondolsz, miért szeretnének sokan ilyen képességeket szerezni, miért irigykednek azokra, akiknek veleszületett adottságuk van?
Mert nem tudják, hogy a veleszületett adottság általában teher. Különlegesek akarnak lenni, irigylik azt, aki annak született, mert neki nem kellett érte dolgoznia. Nemcsak hogy nehezebb irányítani, mint azt, amit maga tanult, de a működésében sem lehet biztos a birtokosa, és a környezete sem érti, emiatt enyhén szólva is mindig különcnek fogják tartani. Általában rosszabb. Sok más negatívuma is van, de ezek a legnyilvánvalóbbak. Ha pozitív megkülönböztetésben részesül, mert mondjuk indigó gyereknek tartják, vagy látnoknak, stb, akkor meg hamar hülyeségekre fogja használni a képességét, visszaél vele. Akik ilyen képességekkel születtek, azokat a múltban(nem keresztény közösségekben) valamilyen papi, vagy "sámán" pálya felé terelték, megtanították, hogy mi hogyan működik. Ha más nem, egy helyi boszorkány adott neki tanácsokat, vagy nevelte ki.
Akinek célja van az ilyen képességekkel, az időt, és energiát fektet bele, hogy szert tegyen rájuk.
Igen, én is sokat hisztiztem, hogy miért nem tudok tűzgolyókat dobálni...... Miért nem születtem fantasztikus erőkkel.
Amúgy mostmár ezek a képességek engem nem izgatnak.
Te akartál ilyesmit vagy esetleg birtokolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!