Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Én nem értek ehhez az ,,elengedés,,-hez. Pl: Tudok úgy dönteni, hogy nem érdekel, hogy Katika bunkó volt,mert Katika nem érdemes a figyelmemre, de nem tudom megfogni a Katika bunkósága által okozott idegességet és ,,elengedni,,.
Én szimbólumok és vizualizáció segítségével dolgozok együtt entitásokkal.
Van aki használja. Viszont nagyon sok vele a probléma. Lassan hat, a hatásfoka attól függ, mire képes a használója, mennyire fogadja el a gyógyított személy a gyógyítást, és hogy a betegséget mi okozta. Emellett ha a beteg nem egyezik bele, illetve nem kéri a gyógyítót, hogy kezdjen vele valamit, akkor még ha a gyógyító teljesen meg is tudné gyógyítani a betegséget, akkor sem tehet semmit.
És épp most támadt csúnya déja vu-m, válaszírás közben.
136 Biztosan maximálisan hinni kell benne és az nem könnyű.
Én amikor elindultam az utamon rendszeresen gyógyítottam magam, egyszerű hasfájást. Este, miután lefeküdtem, a hasamra tettem a kezem és elképzeltem, hogy energiát adok a fájó helynek, éreztem a melegét, így aludtam el. Egyszer arra ébredtem, hogy lebegek egy burokban, ami kellemesen meleg és megnyugtató, biztonságos. Éreztem a súlytalanságot. Semmi más nem volt körülöttem, csak a burok a végtelenben. Aztán felébredtem ezen a síkon, sajnáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!