Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
111/2705 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom. Örülnék neki, ha visszavonhatnám magamhoz ezt a számomra értékes medált.
2021. nov. 30. 18:27
112/2705 anonim válasza:
Szurkolok :)!!!
Engem rosz érzések füznek hozzá,akkor segithet a tisztitas??
113/2705 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Rossz érzések? (Trauma, mint nekem?)
2021. nov. 30. 18:50
114/2705 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy írd le légyszi mit érzel. :)
2021. nov. 30. 18:50
115/2705 Grimfox válasza:
A tárgyat is tisztítsd, de egy elvontabb dolgot is tisztítanod lenne érdemes. A tárgy, és a tudattalanod kapcsolatát. Ez így kicsit megfoghatatlan, de a rossz érzések, amik a tárgyhoz fűznek a tudattalanban gyökereznek. Ha sikerül megragadnod ezt a koncepciót, és ezen elvégezni egy tisztítást, vagy egy kötelék feloldására szolgáló rituálét, akkor az nagy eséllyel segíteni fog. A másik lehetőség, hogy önszuggesztióval átírod a kötődésedet a tárgyhoz "rossz emlékek"-ről "ez a tárgy hasznos számomra" tartalmúra.
116/2705 anonim válasza:
Nem tudom ,valmiert olyan erzesem van ,hogy meg hozzanyulnom sem kene mert rossz fog tortenni . Nem vettem komolyan es ugy fuztem hozza a kivansagaimat 2 medalrol van szo,az egyik valoban segitett par dologban ,a masik pedig csak 1 szer ,lehet azert mert nem vettem tul komolyan,aztan csalodtam. Nem tudom, de ezekutan olyan erzesem van ha megegyszer hasznalom csak rosszabodik a helyzet:/
117/2705 anonim válasza:
Az mennyire segitene ha tisztito zenet jatszanek le :)? Mivel eddig csak tertisztitast csinaltam ,ami sikeres volt. Hangokkal es gyertyaval mennyire menne? Nem vagyok valami profi ,ugyhogy bocsi ha osszevossza irok :/
118/2705 Grimfox válasza:
A lényeg, hogy a tudatodra megfelelően hasson, mivel a probléma gyökere is ott van. Ha úgy érzed, hogy ez változtatna a belső világodon a megfelelő irányba, valószínűleg működni fog. Ha nem bízol benne, akkor valószínűleg nem.
119/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. A koncepciót nem tudom megragadni, mert ,,nagyobb, mint amit át tudok érni,,. Hogyan tehetném?
Önhipnózis már valamikor felmerült bennem nemrég. Úgy érzem, ideje lenne szembenéznem/leszámolnom azzal a kritikus időszakkal.
2021. nov. 30. 19:09
120/2705 A kérdező kommentje:
#117 Szerintem is olyan dolgot végezz, ami neked igaznak érződik. A gyertya szerintem univerzális csodaszer, mindenre jó, erre is.
2021. nov. 30. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!