Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia
iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az
útját, viszont attólmég szeretne néha
gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
91/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. Szeretném, ha ajánlanál könyvet. Taoista papírtalizmánoknak utána nézek. Végülis vegyítésnek számit, ha sigil mágiához rúnákat használtam..? Én nem sajátot, ha egy adott rituálét megértek és magamévá tudom tenni, meg tudom tanulni, akkor az nekem tökéletesen megfelel. Ehhez tudni kell, hogy én szeretek memorizálni, én voltam az a gyerek a kisiskolában, aki szeretett verseket felmondani.
Kérdezõ,a 76-81-es vagyok, es utana meg irtam par kerdest, remelem nem okozott gondot ,Hogy itt tettem fel, csak egyszerüen itt láttam,hogy ertetek a temahoz.
2021. nov. 30. 15:22
89., a darazsas dologról fogalmam sincs, én csak azt tudom, magamra milyen hatást tudok vele gyakorlni. Elvileg elképzelhető, hogy a környező állatok reagálnak, ha valaki a természetszellemekkel dolgozik, vagy más módon használ természeti erőket.
Kérdező, olyan könyvet ajánlok, ahol bemutatják az alap qigong meditációt(mozgásost, és ülőt is), csakúgy mint a qigong alapelveit, működési elvét. Dr. Yang Jwing-Ming: A kínai Qigong gyökere. Nem tudom, hogy online fent van e, angolul tudom hogy letölthető. Nekem fizikai formátumban van meg. A szerző többi könyve is jó, vannak még kezdő, és haladó könyvei, de a legtöbb sajnos csak angolul, és letölthető formátumban.
2021. nov. 30. 16:06
Kérdezõ,a mágikus gyürüt mire lehet hasznalni?
2021. nov. 30. 16:12
95/2705 A kérdező kommentje:
#76, 81..92! Dehogy okoz gondot!! A kérdés ezért született.. Időjárás befolyásolása biztosan létezik,de engem nem érint, én szeretem úgy, ahogy van. :) Természetszellemekkel kapcsolatban írhatok-e egy tapasztalatot? (Csak gondolom, hogy ilyesmi történt..)
96/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox, köszönöm a könyvajánlást. Angol nyelv nem okoz gondot, minden könyvet angolul olvasok, mivel a legtöbb számomra érdekeset ezen a nyelven írják és nem kedvelem a fordításokat.
97/2705 A kérdező kommentje:
#94 Ez egy kicsit viccesen hangozhat, de csak kifecsegtem egy saját dolgom.. A mágikus gyűrű egy olyan gyűrűm, amit kifejezetten rituálék közben viselek és mágikus erőt tulajdonítok neki. Grimfox talán meg tudja magyarázni, hogy mi lehet ez a jelenség, de én sajnos ennyit tudok csak róla.....
Ha nem csináltál vele semmit, hogy mágikus legyen, és az anyaga(i), története sem indokolja, hogy legyen valami hatása, akkor kabala. Eredetileg csak addig van hatása, amíg hiszel benne. Idővel azonban valóban elkezd hatással rendelkezni, ha sokáig használod egy bizonyos célra. A pszichológiai hatásból átvált külső befolyásoló tényezőre. Kabalából talizmán lesz.
2021. nov. 30. 16:58
99/2705 A kérdező kommentje:
Ez tetszik. Szeretem még viselni este filmnézés közben. Olyan, mintha akkor kapcsolódnánk, mintha lenne az a bizonyos mennyiségű idő, amit együtt töltünk.
100/2705 A kérdező kommentje:
Van egy ,,már kész,, talizmánom, ami csak hozzám került, megörököltem. A tudomásomra, hogy egy mágusé volt kb 100-200 éve, aki védelmet készített belőle szerelme számára, mielőtt meghalt.
Most nem merem használni, mert sajnos az életem egy nagyon rossz időszakában használtam.
Kapcsolódó kérdések: