Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/2705 A kérdező kommentje:

És mi a helyzet azzal, ha már a rituálé elvégzése előtt érzed annak hatását? ( Már nem az éjszaka átbeszélt konkrét esetről van szó.)

Mit gondolsz arról, ha pl álmodban látsz egy szót, nevet, valamit és tudod, hogy jelentősége van a számodra és meg kell találnod azt a rituálét?

2021. nov. 29. 16:35
 52/2705 Grimfox ***** válasza:
90%
Az inkább már előérzet, intuíció. Nem a rituálé hatott vissza a jövőből, hanem te pillantottál be egy nagyon valószínű, vagy éppen számodra szükséges jövőbe.
2021. nov. 29. 16:37
 53/2705 A kérdező kommentje:
Sors. Igen, nem, talán? Változtatható-e?
2021. nov. 29. 16:41
 54/2705 Grimfox ***** válasza:
90%
Megváltoztathatatlan csak az, ami már megtörtént. Ami még nem történt meg, az megváltoztatható. A kérdés csak az, mekkora erőfeszítéssel, és hogy megéri e, szabad e megváltoztatni. A sors előre megírt dolog, nem megváltoztatható, ezért nem hiszek benne. Nem is láttam rá példát eddig.
2021. nov. 29. 16:45
 55/2705 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,bocsi,hogy beleszólok a beszélgetésbe de látom ,hogy itt értelmes emberek beszélgetnek és ezért nem szeretnék külōn kérdést szánni ennek:) Láttam ,hogy valaki irta ,hogy nincsenek vèletlenek. Akkor milyen oka lehet annak ,hogy elvesztettem a talizmánnak hivott medálom? ( Minden "bejött",vagyis amit kértem és vizualizáltam ,az megtörtént ,nem tudom ki ,hogy használja ,ezért nem merem pontosan talizmánnak hivni ,annyi a lènyeg ,hogy vizualizáció és gondolat valamint éteri energiával való feltöltést kapott tõlem , és megtörténtek majdnem pontosan ùgy a dolgok ) de ezután elvesztettem

:((((( ,lehet ez csak figyelmetlenség miatt? De akkor is véletlen h pont akkor nem figyeltem? Itthon levettem és másnap már nem leltem ,felkutattam az egesz hazat erte de sehol nincs :\ es azota nem is szeretnek mast hasznalni mert felek h az nem fog mukodni es azota nem is kezdtem bele semmi hasonloba . Lehet azert vesztettem el ,hogy tobbet ne foglakozzak ilyenekkel? Vagy minek lehet ezt betudni? Mert en azon kivul nem akarok semmi mást hasznalni,nagyon fontos volt nekem az a medal ! Mégegyszer bocsi ,hogy ezt itt kérdezem meg

2021. nov. 29. 16:45
 56/2705 Grimfox ***** válasza:
92%
Mankónak használtad, de valószínűleg úgy ítélted(természetesen nem tudatosan), hogy ez vagy nem szükséges, vagy valójában nem előnyös. Ezért "elhagytad". A másik ötletem a dologra, hogy olyasmire használtad, olyasmiket értél el vele, amik ezt a végkifejletet eredményezték. Amolyan ok-okozat jelleggel. Ha ez a második az igaz, akkor további események is várhatók, amik ebből erednek. A harmadik ötletem, hogy valaki elvette-nem tudhatom milyen szándékkal. Első nekifutásra ez a három tippem van. Ezek közül egyik sem véletlen, mindegyik egy döntés, vagy döntések sorozatának eredménye.
2021. nov. 29. 16:55
 57/2705 anonim ***** válasza:
100%
Arra használtam ,hogy valakivel kettesben tudjak maradni ,2 percre ,hogy tudjak valahogy beszèlni vele , mert ha többen voltak ,akkor lehetetlen . és meg is történt de utàna megzavarták . Meg még egy dologban segitett, de arra már nem emlékszek , tehát csak 2 dologra lett használva.
2021. nov. 29. 17:06
 58/2705 A kérdező kommentje:

Nekem egy mágikus gyűrűmmel történt ez.

Nagyon szomorú voltam. Tudtam, hogy hova raktam, de nem volt ott, akárhogy kerestem. Másnap ott volt. Szóval szerintem egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz meg. Ezek nem egyszerű tárgyak, ,,saját életük van,,.

2021. nov. 29. 17:10
 59/2705 anonim ***** válasza:
100%

"Amolyan ok-okozat jelleggel. Ha ez a második az igaz, akkor további események is várhatók, amik ebből erednek "

Még az jutott eszembe ,hogy az aki megzavarta az utána egy kisebb bajba kevert , tehát ennek az egesznek nem lett jo kimenetele,vagyis az amit akartam megtortent ,de valojaban ertelmetlen volt es nem vesztettem volna semmit ha nem

2021. nov. 29. 17:11
 60/2705 Grimfox ***** válasza:
92%
Igazából emberek befolyásolásához használtad fókusztárgyként, ami általában nem kifejezetten pozitív dolog. Esetenként kifejezetten negatív, de nálad valószínűleg inkább még szürke zóna. Ha csak ennyi következménye lett, amit leírtál, az egész jó. Nem okoztál nagy kavarodást, nem is lett nagy következménye.
2021. nov. 29. 17:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!