Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Akkor az, hogy miért kerültek ki a trollok, olyasmi, amin érdemes gondolkodni. Én fogok, mert érdekesnek tartom(az itteni trollokat ismerve...). A folyamat amit a rituálé kiváltott szerintem egészen egyszerű, de pont ezért hatékony. A tudattalanod elkezdte az erőforrásait a célod elérésére fordítani, és olyan ötletekkel, vagy legalább impulzusokkal látott el, amik a célod felé hajtanak. Ha hiszel abban, amit csinálsz, kellő önbizalommal teszed, akkor az ilyen impulzusok és ötletek megragadnak a tudatodban is, és megfelelő cselekvésre sarkallnak. Gyakorlatilag arra mész, amerre a célod van. Széles "célterületet" adtál meg, ezért nagy volt az esélye, hogy sikerül, és belátható időn belül.
Ha entitásokkal dolgoztál, az útvonal hasonló, csak a tudattalan számára külső forrásból érkezett a szükséges ismeret egy része.
Bocs a rögtönzött elemzésért. Nem biztos, hogy így működik, az ismereteim alapján működne így a dolog.
Ez érthetően hangzik, szerintem is ilyesmiképp működik, egy kicsit több misztikával. :)
Arról mit gondolsz, hogy habár a folyamat kb 2/3-ánál már észrevettem, hogy mi történik, ez mégsem befolyásolta a végkimenetelt? Vagy nem is lehetett volna?
A troll-hiányon én is gondolkozom, mert tényleg érdekes. Kérlek oszd meg, ha rájössz valamire.
Szerintem amikor észrevetted, az már a végkimenetel része volt. A tudatossá válás is a hatás egyik része. Másként nem tettél volna szándékosan semmit, még ha előtted van a lehetőség, akkor sem. Maximum ha nagyon durva intuitív impulzus alapján ösztönszerűen cselekszel, de a jelen célod esetén ez eléggé valószínűtlen.
Rituálé közben elkerülhetetlen a misztika. Végül is szimbólumokkal(nem csak jel formában) dolgozol.
#5 kérdező vagyok.
Még nagyon az elején vagyok a mágiák ismeretének. Ti honnan szereztétek a tudásotokat?
Pont ezek az unkarakterisztikus lépések mutatják, hogy a tudattalan küldte a tudatod mirányába a cél eléréséhez szükséges "lökéseket". Lehet magyarázni véletlennel(nincsenek véletlenek), meg hogy rituálé nélkül is előbb utóbb írtál volna ide, de nem így történt, és a viselkedésed is változott valamennyire. Ha mást ez nem győz meg, számodra akkor is siker, és eredmény. És az a lényeges.
47., én rengeteget olvasok, és olvastam már 14 éves korom óta a témában, és szépen, darabonként raktam össze azt a keveset, ami működik. A többi, ami nem alkalmazható gyakorlatban, mert más természetű, megmaradt lexikális ismeretnek.
#46 Szállj be a beszélgetésbe! :)
#47 Sok olvasással. Elkezded egy témában, ami elsőre szimpatikus, aztán kiköthetsz teljesen máshol akár. Az én tapasztalatom az, hogy ha a mágia érdekel és nyitott vagy rá, akkor visz magával. Olyan könyvet, ismeretet találsz, amire szükséged van, amikor szükséged van.
Grimfox, mit gondolsz arról, hogy a mágia a a múltba és a jövőbe is kiterjed a rituálé elvégzésekor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!