Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Ez nem olvasottság, vagy sikeresség kérdése. Van akinek van önbizalma, amikor csinál valamit, van akinek nincs. Nekem sosem volt.
Én többnyire rituális mágiát használok. Meg egyszerűsített írás alapú rituálékat, ahol lehet. Csak akkor, ha tényleg szükség van rá, mert azért a rituális mágia elég macerás tud lenni. Szóval elég ritkán.
Akkor igen, egyszerűsítettet. Most nem én készítem a sigileket.
Amikor sigil mágiát használtam, én a sima magyar abc-t használtam vagy a rúnákat.
Te mire használod a mágiát, ahogy kérdezted apróbb vagy nagyobb dolgokra? Kísérletezel vele?
Én kis dolgokra. Kb ami a korábbi válaszban szerepelt. A saját hangulatom befolyásolására, vagy a negatív érzelmek, és hasonlók miatt felhalmozódott ártalmas "légkör" eltakarítására. Meg amulett, és talizmánkészítésre.
A kísérletek főleg fejben történnek. Alapul veszek egy megoldandó problémát, és aztán gondolkodom rajta, hogy ismerek e módot a megoldására. Ha van egy vázlatos ötletem, akkor finomítom, amíg az általam ismert szabályok szerint működőképessé nem válik. Ha a probléma, amin gondolkodtam olyasmi, ami az én problémám, és zavar annyira, hogy így oldjam meg, akkor meg is csinálom azt, amit előtte elterveztem. Mivel kis dolgokról van szó, nehéz megmondani, hogy az hatott e, amit csináltam, vagy valami más. De azt azonnal tudom, ha nem sikerült.
Ez valóban ízlés kérdése. Én nem dolgoztatásnak gondolom, hanem segítség kérésnek olyasmihez, ami amúgy valószínű, de biztosra akarok menni/nem valószínű/lehetetlen(?). Ők nagyobb köveket tudnak megmozgatni, mint én.
Olyasmihez sem kérnél segítséget pl hogy könnyebben tanulj, kreatívabb legyél, jobb memória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!