Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Akkor gondolom főképp a természettel kapcsolatos szellemvilággal dolgozol. Azokkal tényleg egyszerű kapcsolatot létesíteni, és a többség nem is veszélyes.
Milyen célokra szoktál mágikus rituálét alkalmazni? Valami nagyobb dolog elérésére, vagy inkább az apró dolgokat kedveled, amik könnyen sikerülnek, és magabiztosságot adnak a sikerélmény által?
Nem, nem a természettel kapcsolatos entitásokkal dolgozok együtt. Csak valamiért fontosnak tartottam ezt az információt megosztani magamról. :)
Tudnál példát mondani apróbb célokra? Nem tudom, hogy azonos-e a mértékegységünk.
Ilyesmiket nem ,,szoktam,, csinálni. Hasonló volt, amikor egy értéket, tulajdonságot olvasztottam magamba invokáció segítségével, ez az egyik legintenzívebb élményem volt.
Hosszútávú célokra használok mágiát, leginkább arra, hogy az életem olyan irányba haladjon, amilyenbe szeretném.
Akkor neked van önbizalmad, és hited abban, amit csinálsz, hogy nincs szükséged kisebb megerősítésekre.
Én önbizalom, és hit nélkül dolgozok. Ha valamit értek, azt meg tudom csinálni. Ha nem értem, akkor nem. Olyasmit sem tudok csinálni, aminél fontos elem a hit, vagy az önbizalom.(ezek eléggé rokon érzések)
Én mindenben hiszek. Az önbizalom pedig a munkásságom pozitív visszacsatolása lehet. Hamarosan egy több, mint fél éves rituálé sorozat végére érkezem és keresem, hogy merre haladjak tovább.
Hogy érted azt, hogy ha valamit értesz, akkor tudod megcsinálni? A hátterét a rituálénak? A pontos levezetését?
Már így is olyan sokrétű és szerteágazó tudásod van (a kommenteid alapján), hogyan lehet, hogy ez nem társul önbizalommal? Persze inkább legyen valaki jól informált és óvatos..
Te milyen stílusú mágiát használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!