Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/2705 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam egyèbként egy kivánság üveget és eddig mind bejött:) a tegnapelõtti, a tegnapi es a mai is , ez mitol lehet , nem hasznaltam semmilyen ritualet vagy hasonlot .
2021. nov. 30. 19:44
 122/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Kérdező, azt sajnos nem tudom megmondani, hogyan tudsz megragadni, mert ez attól függ, hogyan működik az elméd. Nem csak személyiségtípusonként eltérő, de egyénenként is. Ha nagyon nem megy, de szeretnéd mégis megragadni, próbálkozz elmélkedő meditációval. Noha nem látod az egészet, nem tudod megfogni, de az elmédet tudod abba az irányba összpontosítani. Ezután addig elmékedsz rajta, addig figyeled különböző szempontokból, futsz neki más, és más megfogalmazású kérdésekkel, amíg elkezded megérteni. Ha már találsz rajta fogást, idő kérdése, hogy egészen megragadd.

Önhipnózis is működhet, ha képes vagy rá, de önszuggesztióval, lassan, fokozatosan is átírható a hozzáállásod az időszakhoz. Gyakorlatilag módosítod az érzelmeidet, amik azzal az időszakkal kapcsolatban rögzültek, és felmerülnek a mai napig. Lassú, de hatékony módszer.

2021. nov. 30. 20:15
 123/2705 A kérdező kommentje:

121 Gratulálok! Az üveg elkészítése is rituálé.

Grimfoxot idézem: ,, A tudattalanod elkezdte az erőforrásait a célod elérésére fordítani, és olyan ötletekkel, vagy legalább impulzusokkal látott el, amik a célod felé hajtanak. Ha hiszel abban, amit csinálsz, kellő önbizalommal teszed, akkor az ilyen impulzusok és ötletek megragadnak a tudatodban is, és megfelelő cselekvésre sarkallnak. ,,

2021. nov. 30. 20:38
 124/2705 anonim ***** válasza:
100%
Igaz lehet , mivel elhittem ,hogy a kivánságot amit papiron beledobok , megvalosul. Az uveget viszont nem en csinaltam , egy sima alkoholos üveg :D
2021. nov. 30. 20:42
 125/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Egy kólásflakon is lehet, amíg bízol benne, hogy működik. Az üvegbe több bizalmat fektet az ember, ezért jobb azt használni. De befőttesüveg, valamilyen palack, vagy valami különleges, díszes üveg is lehet. Ez már mindegy. A lényeg az, hogy a kívánságodnak valamilyen formája legyen az anyagi világban, hogy könnyebben fókuszáld az akaratodat. Mint minden rituálénál, itt is ez a lényeg.
2021. nov. 30. 20:45
 126/2705 anonim ***** válasza:
100%
értem,köszi :) . Egyébként ti hisztek abban ,hogy valaki képes látni az aurát? érdemes megprobalkozni megtanulni ?(egyebkent tenyleg bocsi,hogy itt kerdezgetek ,mert tudom ,hogy mindenkinek problemaja van amire valaszt akar kapni , es en meg teljesen masrol kerdezek 🥺)
2021. nov. 30. 20:49
 127/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Tényleg van aki képes rá, van aki azt hiszi, hogy képes rá, és van aki hazudja. Ilyen sorrendben növekszik a létszám is. Sokkal könnyebb megtanulni érzékelni, "tapintani" az aurát, mint látni. Ha nem tudod értelmezni a látottakat, akkor nem sok értelme van megtanulni látni, és nem csak aurákat látsz azzal a módszerrel, amivel az ilyesmi láthatóvá válik, hanem olyasmit is, amit nem biztos hogy látni akarsz. Érdemes előbb a szellemi észlelést kiterjeszteni, hogy tudd is, mi az amit látsz, és csak azután megpróbálni látni. Van akinél működik nyitott szemmel, és amolyan szinesztézia jelleggel összekapcsolódik a fizikai látással, de a többség nem a szemével látja, inkább az "elméjében jelenik meg" a kép.
2021. nov. 30. 20:54
 128/2705 A kérdező kommentje:
126 Ne viccelj, teljesen a témába vágsz! :)
2021. nov. 30. 20:55
 129/2705 A kérdező kommentje:
Ha te érdemesnek tartod arra, hogy megtanuld, akkor foglalkozz vele. Számomra nincs nagy jelentősége (legalábbis még nem volt).
2021. nov. 30. 21:04
 130/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. Megéri-e az egész időszakkal foglalkozni vagy vegyem csak elő azokat a berögződéseket, amikről biztosan tudom, hogy onnan származnak?
2021. nov. 30. 21:06
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!