Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/2705 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok, az aki nem pont az aktualis temaval ír , de szerintetek a mùltból ,hogyan tud a jelenbe érkezni 3 ember ? ùgyanis ha a "mostot ",jelent nézzük,akkor a jövō még nem történt meg ,fõleg nem a mùltból a 800-1900 evekbol,nem tud gondolomén három ember a jelenbe erkezni (sajat tortenet ) akkor viszont , ha feltesszuk dimenziok letezeset , ez azt jelenti ,hogy nem csak "lènyek"vannak,hanem mas emberek is mas dimenziokba ,Vagy ha nem dimenzio akkor mi ?
2021. dec. 2. 23:20
 152/2705 anonim ***** válasza:
100%
és hogyan lehetséges hogy átjárnak, vagy látom õket? ( kétszer , de nem ugyanazokat)
2021. dec. 2. 23:20
 153/2705 A kérdező kommentje:
Izgalmas!:) Beszéltél velük?
2021. dec. 2. 23:24
 154/2705 A kérdező kommentje:
Nem ígérem, hogy azonnal válaszolni fogok, de mindenképp írok majd vmit. :)
2021. dec. 2. 23:27
 155/2705 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán beszéltem velük , nem is volt rá alkalmam az egyiknél lessokolódtam , a másiknál meg szószerint elfutott bármilyen furán hangzik, észresem vett engemés eltünt , és ! A báttyám is látott egy vélhetõen régi ruhákba ( régi divat ,ezęrt irtam evszamokat kb) öltözött lányt, ezért azt hitte én vagyok ott az udvarunkon , majd mikor meglátott engem nagyon meglepõdött😅
2021. dec. 2. 23:33
 156/2705 anonim ***** válasza:
100%
Igazából akiket en lattam azok nem vettek rolam tudomast, viszont akit a battyam latott , na o tuti tudomast vett a battyamrol , ami erdekey :) egyebkent , nem hinnem ,hogy koze van hozzá, mert a holtak nem járnak ruhakba , de egy temetore epult a hazunk
2021. dec. 2. 23:35
 157/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A halottak úgy néznek ki, ahogy az emlékképük fenntartja őket. Sok kísértet erről kapta a nevét, például a barnaruhás hölgy, egy híres kísértet. A legtöbb kísértet nem látja az élőket, szinte mondhatni, hogy tudatuk sincs, csak az emlékképet ismétlik, ami miatt az árnyalakjuk itt maradt. A kísértetek, amik képesek kapcsolatba lépni emberekkel szintén csak árnyalakok, emlékfoszlányok, de több maradt meg belőlük, mint az előző kategóriából. Nem a lélek ragad itt, hanem a tudat darabjai.

Kérdező, nem. 33 évesen még annyira nagyon nem vagyok öreg, ha fiatal sem. De 18 évesen beteg lettem, és a betegség elnyomása érdekében a tudatalattit is el kell hogy nyomjam. Így sem az igazi, de legalább nincs napi 3 pánikrohamom, és nem vagyok folyamatosan mély depresszióban. Mellékhatásként a megérzéseim is, mint minden más tudattalanból fakadó képesség eléggé letompultak.

2021. dec. 2. 23:49
 158/2705 anonim ***** válasza:
100%
Amit én láttam és a bàttyàm az mindkettõ pont barna ruhába volt😅persze egyiksem AZ hiszen két kû
2021. dec. 3. 00:04
 159/2705 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen elkuldte.. tehat ket kulonbozoen kinezo dolgot lattunk :) igazabol azert irom h nincs koze a temetohoz. Hisz nehez elkepzelni ,hogy 3 ember egymás után, a 2 kopasz férfi között egy hosszù fekete hajù nõ megy ,akiknek megvan kötözve kötélel a kezük , de talán csak a nõnek igazan , mitnha fogoly lenne , erre sajnos nem emlekshek pontosan , csak hogy az elsonek biztosan nincs , o csak tartja. Mindharman foldigero barna kopenyben mennek , aztan a falnal eltunnek, nem latom hova mert takarja egy masik fal , de kint volt egy ismerosom es rohantam ,hogy nem latta e oket es o nem , tehat mintha csak abba a szobaba mentek volna at. Ezért hoztam fel az idoutazast ,hisz a szellemek nemtudom hogy mennyire kozlekednek igy.
2021. dec. 3. 00:08
 160/2705 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként , most ahogy belenéztem a szekrényemen lévõ tükörbe ,megmozdult az ajtaja 😅nem vagyok ilyedõs típus ,olyan mintha mar nem lepodnek meg semmi ilyenen. Nyilvan nem a szel volt. Lenne okom megilyedni? Ezt most ahogy irom 5 perce történt :)
2021. dec. 3. 00:10
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!