Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
A halottak úgy néznek ki, ahogy az emlékképük fenntartja őket. Sok kísértet erről kapta a nevét, például a barnaruhás hölgy, egy híres kísértet. A legtöbb kísértet nem látja az élőket, szinte mondhatni, hogy tudatuk sincs, csak az emlékképet ismétlik, ami miatt az árnyalakjuk itt maradt. A kísértetek, amik képesek kapcsolatba lépni emberekkel szintén csak árnyalakok, emlékfoszlányok, de több maradt meg belőlük, mint az előző kategóriából. Nem a lélek ragad itt, hanem a tudat darabjai.
Kérdező, nem. 33 évesen még annyira nagyon nem vagyok öreg, ha fiatal sem. De 18 évesen beteg lettem, és a betegség elnyomása érdekében a tudatalattit is el kell hogy nyomjam. Így sem az igazi, de legalább nincs napi 3 pánikrohamom, és nem vagyok folyamatosan mély depresszióban. Mellékhatásként a megérzéseim is, mint minden más tudattalanból fakadó képesség eléggé letompultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!