Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Gondolom amikor 14 éves voltál, még nem lehetett egy kattintással letölteni a Necronomicon-t.
Én sem szeretem az olyan multiplayert és a csak multiplayert sem. Bloodborne?
Valamilyen előérzetnek tűnik, viszonylag erős fajtából. Ha két perccel korábban gondoltad, akkor nagy eséllyel már írt, vagy erősen tervezte, hogy ír, te pedig érezted. Főként, ha már korábban gondolkodtál azon, hogy jó lenne újra felvenni vele a kapcsolatot, mert így jobban rá vagy hangolódva az illetőre. Nőknél az ilyen megérzések elég gyakoriak szoktak lenni, férfiaknál annyira nem, de persze ez nem ökölszabály.
Kérdező, inkább skyrim, meg néhány régebbi fantasy stílusú cucc, mint pl diablo2. Ha nagyon önkínzó hangulatban vagyok, akkor maximum ziggurat. És valóban, akkoriban még könyvtárba jártam, de ott meg nem adtak ki nekem ilyen stílusú könyveket vagy két évig. Úgyhogy a gimnázium könyvtárában kellett kutakodni. A necronomiconnal mondjuk sosem foglalkoztam. Egyfelől hamis grimoire, másfelől a démonos, kísértetes, idézős dolgok sosem vonzottak.
Igazából saját könyveim csak 18 éves korom után lettek, egyet leszámítva, amit 14 évesen kaptam, de az csak arra volt jó, hogy felkeltse az érdeklődésemet.Misztikus, és "természetfeletti" esetekről voltak benne rövid cikkek, de abból több száz. Utána vagy 4-5 évig maximum könyvtárból tudtam szerezni, amit kiadtak nekem, és ami megvolt a helyi könyvtárban. Aztán amikor bekötötték a netet, elkezdtem ott is kutakodni, és gyűjteni a könyveket. Magyarul elég nagy szenvedés volt bármit is találni, akkoriban nem is nagyon volt még fent semmi. Mostanra valahol 500, és 1000 között van az elektronikus könyvtáram a témában, jobbára angolul. 30-40 pedig papír formátumban. Amikor még 2009-11 között könyvesboltban dolgoztam, beszereztem, amit érdemes volt.
Kabbalával, "planetary magick"-el nem foglalkozok. A kabbalát egy szűk kör tudja csak ténylegesen használni, a "magick" jelzővel ellátott dolgokat pedig elkerülöm. Meg úgy általában Crowley minden munkáját.
Komoly gyűjtemény!
Planetary Magick buta kérdés volt, de az meglep, hogy Kabbalah-val nem foglalkozol.
Crowley könyveit én sem olvastam még. De majd ha nagyon unatkozok már, biztosan megnézem mi körül van a nagy felhajtás. Viszont egy másik könyvön keresztül megcsináltam egy rituáléját, de valóban csak hisztéria lett az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!