Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2191/2705 Grimfox válasza:
Nem nehéz ilyenné válni, és utána meg vannak lepődve, milyen kegyetlen velük az élet. Általában előtte is vannak problémáik, nem véletlen válnak ilyenné, de mégis csodálkoznak, hogy milyen rossz az életük. És abban a hitben élnek, hogy a rossz emberek(magukat ritkán számítják ebbe bele) mindig mindent megúsznak, és mennyivel jobb életük van.
Élőben nem tagadhatnám le, maximum írásban.
2192/2705 A kérdező kommentje:
Negatív események és érzések örvénye.
Miért nem tagadod le írásban?
2022. febr. 2. 15:27
2193/2705 Grimfox válasza:
Élőben sem tagadom le, akkor miért tagadnám le írásban? Ha valaki ezt támadható felületnek látja, az egyfelől téved, és másfelől is. Meg gyengébb nálam, nem érdemes aggódnom miatta.
2194/2705 A kérdező kommentje:
Én, de ez én vagyok, nem biztos, hogy leírnám. De én hozzászoktam a titkok tartásához.
2022. febr. 2. 16:30
2195/2705 Grimfox válasza:
Csak olyasmit titkolok el, amit tényleg el kell titkolni. Amit nem szükséges, inkább nem titkolom. A személyes adataimat pl titkolom, mert azokkal tudnak ártani nekem. Ha más nem, megkeresnek, és szájonvernek.
2196/2705 A kérdező kommentje:
:D
A személyes adatokat én sem írnám le, nem csak szájonverés miatt. De pl nem nyitnék azzal sem, hogy hegek voltak a csuklómon egy időben.
2022. febr. 2. 17:17
2197/2705 Grimfox válasza:
Nekem mindkét kézfejem tele van hegekkel, meg a jobb alkaromon is van pár. Mondjuk tippre az enyém más forrásból származik, mint a tiéd. Szerintem egyéni megítélés kérdése, hogy ki mit tart biztonságosnak megosztani másokkal. Mondjuk manapság az a fajta döntésképesség a legtöbb emberből hiányzik, ami ehhez kell. Thanks a lot, social media.
2198/2705 A kérdező kommentje:
Thanks. A lot.
Mondjuk van egy megosztási vágy is, névtelenül, arc nélkül.
Írtad valamikor, hogy mitől sebhelyes a kezed, de elfelejtettem. Mitől?
2022. febr. 2. 18:40
2199/2705 Grimfox válasza:
Mitől nem. Kés, olvadt vas/izzó rozsda, üveg, kalapács, nád(ez a legnagyobb),meg egy laza bandázsolású nyílvessző. A kalapács nem vág, de úgy odacsípte a húst, hogy sebhelyet hagyott. Meg egyszer úgy egy évig volt egy darab rozsda beégve a bőrömbe. Úgy nézett ki, mint egy bevérzés, de nem múlt el, úgyhogy felnyitottam egy injekciós tűvel, és akkor derült ki, hogy mi van benne. Az is az izzó roszdával együtt került oda, csak bent is maradt.
2200/2705 A kérdező kommentje:
Aa... ezt fájt olvasni. Hogyhogy nem kaptál vérmérgezést?!
2022. febr. 2. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!