Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Amíg én ezen gondolkozok, te gondolkozz ezen:
Kb a harmadát rendszeresen elkövetem. Pl. LOTR olvasást. HAH! nincs felsorolva a mágia! Illetve a mágia olyan ágai, amiket leggyakrabban űzök.
Mondjuk ha a meditáció megszálláshoz vezet, a keresztény szerzetesek megszívták, mert eleve az ő szellemi gyakorlataikról lett elnevezve a meditáció.
Mi van az Univerzumban? Az összes világ? Minden?
Tényleg nincs benne a mágia! Szerintem aki nem szívja meg e lista alapján, az nem is él igazán. (Én csak párat csekkolhatok).
Nem tudom, hogy lehet e világoknak nevezni őket, ha van közöttük átjárás. Inkább ugyanannak a világnak különböző részei.
A qigong sincs fenn a listán amúgy, bár az elég hasonló a jógához, és a meditációhoz(a jóga is meditáció mondjuk). Szóval én már az első kettőt bukom. Keleti vallások, jóga(qigong), tarot, távolbalátás(erős korlátokkal), a Föld kultusz ugyan nem, mint vallás, de a Földet élő szellemnek tekintem, a divináció is játszik néha, de azt már letudtuk a tarotnál, meditáció logikusan, (a lycantrópia hogy a vérbe kerül ide? ki az, aki konkrétan átváltozik farkasemberré? akinek meg a pszichés kórképe áll fenn, az nem tehet róla), az újjászületés nem tudom hogy értendő. Aki újjászületik, automatikusan démoni megszállás áldozata lesz? Mert akkor mindenki számára van egy rossz hírem:D Minden esetre ez is check. LOTR nagyon, tűzön is jártam már, nem tudom mi az az alt comix, úgyhogy ebben nem vagyok biztos, videójátékok nagyon, a Harry Pottert is olvastam, D&D rulez, koponyák és csontok...hehe, a burning man-t nem tudom hogy értik. Embereket égetni? tippre ez nem, de ki tudja. De legalább a twilight nincs a listámon:D Szóval asszem én bécsi kapu vagyok a démonok számára.
Grimfox. Bárhol megszülethetsz vagy egy adott részéhez vagy kötve a világnak?
Igen nagy esélyed van a possessionre.
Az én listám (nem aktív minden szereplő): tarot, quija, Voodoo, Lycanthropy és Vampirism szerintem mint kink szerepelnek a listában, Kabbalah, LOTR, video games, Harry Potter, Halloween, rock music, Burning man (film vagy egyéb), TWILIGHT films, Disturbia.
Kellene egy saját listát készítenünk.
2175 Szia!:)
Káosz mágia olyan mágia, amiben mindent szabad, ha azzal eléred a célod.
Nem vicc a fire walking, Grimfox tud mesélni róla. Ahogy a mágia szabályairól is.
Elméletileg bárhol megszülethetsz, gyakorlatilag oda vagy kötve, ahol azok a személyek is élnek, akikhez sok, és erős karmikus kötelék fűz. Ezért van az, hogy a földön születünk, és jó ideig ugyanazon a területen. A jelenlegi rokonaidhoz, és barátaidhoz erős karmikus szálak fűznek, ezért abba a családba születtél, amelyikbe, és oda, ahova. Ha a jelenlegi életedben erősebb kötelékeket alakítanál ki mondjuk tűzföldi emberekkel, akkor nőne az esélye, hogy oda szüless legközelebb.
A mágiának vannak szabályai, igen. Ha nem lennének, senki sem tudná használni, mert nem lehetne elsajátítani. A káoszmágia is ezeket a szabályokat aknázza ki, csak nem kötődik egyetlen rendszerhez, hanem szabadon vegyíti a rendszerek működő elemeit.
A fire walkingot, tűzön járást szó szerint kell érteni. Élő parázson sétálás egy vezető felügyelete alatt. A magyaroknak volt egy ilyen hagyománya még a kereszténység előtt, és manapság is van még olyan, aki képes ilyet vezetni. Meg mostanában újra "divatba jött".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!