Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2151/2705 A kérdező kommentje:
Nem vagyok wicca. >:| Tudom, hogy tudod. :) Nem lenne meghatározott terület, inkább csak hasonló felfogás.
2022. febr. 1. 19:12
2152/2705 Grimfox válasza:
Ilyen erővel a csoport, ahová járok is covennek számít. És még inkább az volt, amíg az alapítónk élt.
2153/2705 A kérdező kommentje:
Igen, az is az. Coven tag vagy.
2022. febr. 1. 19:19
2154/2705 Grimfox válasza:
Mivel nem tekintjük annak, és nincsenek lefektetve szabályok sem, ezért az nem coven. Ha olyan egyszerű lenne, hogy ha annak nevezzük, akkor az, akkor ha nem nevezzük annak, nem az. Kb egy darab olyan tagunk van, akiről el tudom képzelni, hogy belépne egy covenbe. Ő ilyen beginner witch jelleggel működik. Meg van egy tagunk, aki konkrétan több generációs bába családba született, és megörökölte a bába hagyományokat is részben, de nem vitte tovább, és nem is adta tovább. Vele a családi hagyomány ki fog halni.
2155/2705 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne ilyen egyszerű? És igen, ha ilyen egyszerű, akkor nem vagy annak a tagja. Miért érzenéd offenzívnek, ha az lennél?
2022. febr. 1. 19:30
2156/2705 Grimfox válasza:
Nem offenzív, csak a coven nem egészen ilyen. Legalább is szerintem. Éppen ezért járok a csoportba. Volt róla szó, hogy csoportból egy magasabb szintű szerveződéssé fejlesztjük magunkat, de az hosszú távú terv volt, és az alapítónkkal együtt meg is halt az ötlet. Mondjuk nem covennek terveztük, hanem szorosabb szerveződésnek. A coven valahol a mostani kötetlen, és a tervezett rendszer között van az én értelmezésemben. És ezzel a tagok is nagyjából így vannak. Teljesen kielégítő jelenleg a baráti társaság jellegű szerveződés.
2157/2705 A kérdező kommentje:
Értem. MIvel nekem fogalmam sincs, hogy mik lennének a követelmények egy covenhez, ezért én illetve vállalkozó kedvű társaim fektetnénk le őket.
2022. febr. 1. 19:45
2158/2705 Grimfox válasza:
A coven-t általában azért alapítják, hogy közösen végezzenek varázslatokat, és hasonló munkákat, és esetleg közösen ünnepeljenek bizonyos eseményeket, pl napfordulót, sabbath-ot, meg ilyeneket. A covennek van egy egyértelmű vezetője. Nem ismerem teljesen a munkastílusodat, de a káosz mágia nem igazán alkalmas a csoportos munkára, mert mindenki egyedi módon használja. Viszont ha találsz még legalább két embert, aki képes pont ugyanúgy használni, mint te, és vezeted őket, akkor az már coven, és ha hárman csináltok valamit, az három embernyi erő, ami azért meg tudja dobni a hatásfokot. Ha nekiállnál keresni, szerintem még találnál is jelentkezőket. Manapság kevesen használnak szabályrendszert mágiához, azaz tekinthetők káosz mágia használónak.
2159/2705 A kérdező kommentje:
Most adtál gondolkodnivalót. Pl hogy mit szeretnék közösen elérni másokkal, nagyobb hatásfokkal. De el tudok képzelni csak egy ünneplős dolgot vagy ilyesmit, ahol elmeséljük ki mit csinált mostanában, mi sikerült, mi újat talált stb., és lehet weird a.f. .
Eddig egy embert láttam itt, akinél hasonló érzés csillant meg. Akit ma leszóltak. Full blooded káosz mágia felhasználót nem láttam. Én sem vagyok az, de senki hozzászólásain nem érzem át azt a szabadságot.
2022. febr. 1. 20:12
2160/2705 Grimfox válasza:
Én beszéltem full káosz mágussal. Nem volt egy nagy élmény. Ő tényleg azt csinált, amit akart, és nem csak a mágiával, hanem a hétköznapi életében is. A sigil bevésést vagy szex közben, vagy lsd hatása alatt végezte. Teljesen átvette a káosz mágia filozófiáját. Bár szerintem eleve nem volt rendezett a fazon, és a káosz mágia csak rontott a helyzetén. A káosz mágia eszköznek hasznos. Életformának veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!