Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2201/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert a bőrben volt beágyazódva, nem alatta. De tippre folyamatosan gyulladásban lehetett, mert éreztem, hogy irritált, mindig viszketett. Azért is nyitottam ki, hogy mi van ott. Azt hittem, hogy vérhólyag jellegű, és ha kinyitom, akkor kitisztul, és rendesen meggyógyul. Végül is igazam lett, csak nem vérhólyag volt. Szerintem azért nem kaptam tetanuszt, vagy más fertőzést, mert amikor egy ilyen vaspikkely lepattan, akkor sárgán, vagy vörösen izzik. Azon még a legszívósabb kórokozó sem marad meg. Ha mélyebben van, biztos több gondot okoz.
2022. febr. 2. 19:16
 2202/2705 A kérdező kommentje:
De hogy bírtad egy évig, hogy nem kapartad el?!
2022. febr. 2. 19:33
 2203/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Amíg sebes volt, addig logikusan nem kapirgáltam. Annyira nagyon nem szeretem, ha fáj. Amikor begyógyult, akkor meg csak a lila folt maradt ott. És mivel az idegen test irritálta, viszketett, de nem úgy, mintha rühös lennék. Csak egyre jobban viszketett, gondolom próbálta kidobni a bőröm, csak teljesen beforrt fölötte a seb.
2022. febr. 2. 19:40
 2204/2705 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy "csak" ennyi volt. Az én hegeim már eltűntek (sajnos), már csak a túl sok kézmosás nyomai látszanak a kezemen, ami elég gagyi.
2022. febr. 2. 19:50
 2205/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Szerintem jó dolog, ha egy sebhely eltűnik. Nem vagyunk harcosok, akik a sebhelyeikkel dicsekedhetnének. Nekem nem nagyon tűnnek el a sebhelyeim, és ha lebarnulok, amire hajlamos vagyok, akkor még jobban látszanak.
2022. febr. 2. 19:57
 2206/2705 A kérdező kommentje:
Erre még nem gondoltam így.
2022. febr. 2. 20:08
 2207/2705 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy ha azt hiszed, hogy valami enyhén újat és izgalmasat olvasol, akkor kiderül, hogy csak egy drogos az illető....
2022. febr. 2. 20:47
 2208/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez mivel kapcsolatban merült fel benned?
2022. febr. 2. 22:13
 2209/2705 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__115728..

Tudom, hogy butaság az egész, de érdekesen hangzott.

2022. febr. 2. 22:59
 2210/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Uhh. Ehhez este van, holnap végigolvasom, de az "lsd-t nem lehet túladagolni" mondatnál kissé fennakadtam...Ha a sima vitaminokat, amik amúgy a szervezet működéséhez elengedhetetlenek túl lehet adagolni, akkor egy erősen pszichoaktív anyagot is túl lehet. Nem véletlenül olyan mikro-mennyiségben viszik be a trip-ekhez őket.
2022. febr. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!