Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
...
NEM TUDSZ honnan fogyni. Vagy néha visszakúszik rád 500gramm mert megettél 2 banánt?!
53 kilóról még simán lehet fogyni. Voltam már 47 alatt. Hogy mennyivel, azt nem tudom, mert édesanyám nem engedte mérni onnantól, hogy meglátta a 47-et addig, amíg el nem kezdett látszani, hogy valamennyit híztam. Amúgy karról, és lábról tudok fogyni, ott még van valamennyi izom. Főleg lábon, mert azt sokat használom. Fürge róka lábak.
Szerintem összesen egy banánt ettem meg egész életemben, de ezt úgy, hogy összeadjuk azokat a próbálkozásokat, amikor nem köptem ki.
Pont ezért vigyázz a fürge róka lábakra. Hogy fürgék maradjanak.
Nekem 37 volt a legkevesebb, de jelentősen alacsonyabb vagyok és már az is nagyon vékony volt. Tehát neked a 47 olyan lehet, mint nekem.. el sem tudom képzelni.
Na mi a probléma a banánnal?? (Amúgy én sem eszek gyakran, mert túl sok cukor van benne. Neked mi a mentséged? :D )
Nem tudom mi a probléma a banánnal, de már csecsemőként sem ettem meg, és azóta sem. Szerintem sosem fog kiderülni.
Egy alak, vagy az az alak, amelyiket az angyalodként említed?
Hát jó. Más gyümölcsöt megeszel?
Én felteszem, hogy ő volt, mert rá koncentráltam, őt kerestem. Nem gondolom, hogy vki bepofátlankodott volna a képbe. Nem is vizualizáltam semmit. Sosem tapasztaltam még mozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!