Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nekem sem tetszik, de nem sok mindent lehet ellene kezdeni. Eleve nem tűnik értelmesnek(ettől még lehet), vagy úgy általában élőnek. Simán lehet egy egyszerű negatív dolgokból álló "csomag". Ezt támasztja alá, hogy nem láttam még elmozdulni, mindig fix ponton található. Ugyan ez a pont megváltozott az elmúlt 5 év alatt, de csak egyszer. Nem tudom, hogy a földsugárzások mennyire vannak meg neked, de ez a cucc eddig csak olyan pontokon állt, ahol egy bizonyos sugárzási hálózat csomópontjai vannak. Az is előfordulhat, hogy ez nem "áll" ott, hanem ez maga a csomópont, csak ilyen formában látom. Nem vagyok sem érzékeny, sem pontos, amikor észlelésről van szó. Egy ismerőssel minden esetre ezt a sugárzási hálót alaposan körbejártuk, és simán elképzelhető, hogy csak a csomópontot látom így. Vagy valamit, ami jól érzi magát a trágyában fürödve.
Amíg nem tudom pontosan, mi ez, addig nem tudok hatékonyan tenni ellene. Ha a két tippem közül bármelyik, abban az esetben akkor se tudnék tenni ellene, ha pontosan tudnám mi az.
Az ilyesmivel a kommunikáció is önmagában egészségtelen. A szellem lények szellemi síkon, érzések, és gondolatok útján kommunikálnak. Ha ezek eleve szennyből, és ártalmas erőből születnek, annak, aki fogadja ezt a kommunikációt már maga a kommunikáció magában árt, nemhogy az, amit egy értelmes lény képes tenni.
A másik az, hogy attól, hogy értelmes, és tud kommunkálni, nem biztos, hogy fog is. Ha nem érdeke, mert eléri a célját nélküle, akkor nem fog "cseverészni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!