Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2291/2705 A kérdező kommentje:
Eltemetjük a kertben hamarosan. Az nem rossz ötlet, amit írtál.
2022. febr. 6. 18:39
2292/2705 Grimfox válasza:
Ha bűntudatod van amiatt, hogy az utolsó dolog amit tettél, hogy leszidtad, lehet hogy megpróbálhatnál egy búcsúlevelet temetni mellé, hogy ne az legyen az utolsó emléke, hogy dühös vagy. Kétlem, hogy gondja lenne ezzel, ez inkább a te megnyugvásodat szolgálja, de egy állatnak sem hiszem, hogy rosszul esik az ilyesmi.
2293/2705 A kérdező kommentje:
Holnap megcsinálom titokban. Ma nem temethetek mellé semmit, nem akarok másokat felzaklatni. Nem fogom felásni, csak oda eltemetem a közelébe a levelet.
2022. febr. 6. 19:00
2294/2705 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig lehet még itt?
2022. febr. 6. 19:05
2295/2705 Grimfox válasza:
Szerintem állat esetében, ha nem agyonkínozták, azaz nincs erős negatív kapcsolódása a világhoz, akkor nem sokáig. Az ember is csak azért van itt vagy másfél hónapot, vagy még többet, mert annyi kötődése van az anyagi világhoz, és a saját egojához. Egy állat szerintem nagyon rövid idő alatt elalszik, és a lényegi része is hamar továbbjut.
2296/2705 A kérdező kommentje:
Remélem még megkapja a levelem.
2022. febr. 6. 19:43
2297/2705 Grimfox válasza:
Mivel a gondolat a fontos, ha most megírod, még "megkapja". A mellé temetés csak amolyan plusz. Akár el is égetheted, hogy "utánaküldd", a gondolat fog számítani, nem a konkrét papír.
2298/2705 A kérdező kommentje:
Már akkor megírtam. Eltemettük.
Köszönöm. Nélküled sokkal nehezebb lett volna.
2022. febr. 6. 20:41
2299/2705 Grimfox válasza:
A megírás volt a lényeg. A papír ugyanaz, mint a test, amit elhantoltatok. Nem a lényeg. Az őrangyalos módszerben nem tudsz megnyugvást, vagy békét keresni ilyen esetben?
2300/2705 A kérdező kommentje:
De igen, már megtettem a gyors verziót, de az "csak" elveszi a fájdalmat. Ami hullámokban visszatér.
2022. febr. 6. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!