Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2331/2705 Grimfox válasza:
Egy ment a solar plexus idegcsomóba, időnként volt a lábszáramban is, valahol az alsó harmadban(nem láttam, nem mozoghattam), volt egy-egy a csuklónál a karperec alakú vonalba szúrva, és egy-egy a lábfejekben, meg egy a homlokomon, kb ott, ahová a 3. szemet szokták mondani. Egyszer, amikor sikerült végre valamennyire elmagyaráznom, hogy pszichésen vannak gondjaim, három tű ment egymás mellé a kutacsomhoz is. Egyszer olyan szintű idegesség volt rajtam kezelés közben, hogy a solar pelxusnál szúrt tű úgy rángatózot fel-le, mint egy sebességváltó... Nem gyengén fájt, és közben pánikrohamom volt. Csak ugye nem lehet mozogni. Rámnézett az orvos, kérdezi hogy vagyok, mondom rosszul, ami a gyomromnál van szúrva, az fáj, és rángat. Fogta, csavart rajta egyet, és beljebb szúrta, majd megkérdezte, hogy jobb e:D Mondom nem igazán. De szerinte majd jobb lesz, szóval úgy hagyta. Nem sokat tud csinálni, ha épp egy durva blokkba szúr tűt, de ettől még nagyon nem volt jó érzés. Egy másik alkalommal az egyik lábfejemből kihúzta a tűt, és már öltöztem, amikor elkezdett fájni. Már az utcán jártam, amikor éreztem, hogy oké, akkor erre a lábamra most nem tudok ráállni. Pár percig a sarkamon bicegtem. Ami érdekes, hogy a tű beszúrását, és azt, hogy 45 percig bent volt, nem éreztem soha. Még ott sem, ahol konkrétan idegcsomókba szúrta. Csak akkor éreztem belőle bármit is, ha blokkba szúrt, és benne hagyta.
2332/2705 A kérdező kommentje:
Ez ijesztően hangzik.. Jó volt valamire? Használt?
2022. febr. 7. 16:44
2333/2705 Grimfox válasza:
Azt tudom, hogy működött, csak nem használt. A gyomromat igyekeztek kezelni, nem a szorongás/pánikrohamot. Ezt elég nehéz elmagyarázni, ha csak pár szót beszél magyarul az orvos, mert kínai. És az is főleg az orvosi dolgokra korlátozódik. Igazából nem is tudom, hogy akupunktúrával lehet e, és ha igen, hogyan lehet kezelni szorongást, és pánikot. Addig van meg, hogy a kormányzú-befogadó vezeték tengelyén kell matatni, mert a qigonggal is ezen a területen kell dolgozni, hogy javuljon a dolog. Az akupunktúra pedig alapvetően orvosi qigong.
2334/2705 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék tűket. Professzionális masszászt kipróbálnék, de az ugye más..
2022. febr. 7. 17:16
2335/2705 Grimfox válasza:
Ha akupresszúrás masszázs, akkor majdnem ugyanaz. Tűket nem szeretnél? 5-6 ezer éve még kőtűkkel, kőhegyekkel végezték az akupunktúrát:D Találtak ilyen leleteket kínában.
2336/2705 Grimfox válasza:
Találtam Noszlopi Lászlónál utalást az őrangyalok előképére. A keresztények sokat átvettek a zoroasztriánus tanokból, és átértelmezték ezeket. A Fravashi tűnik az őrangyal előképének. Wikipedián nem túl részletes a leírás. Nem tudom érdekel e a téma, de gondoltam leírom említés szintjén.
Ugyanebben a könyvben találtam utalást a parapszichológia által vizsgált képességek működésére. Ezzel már három könyv három eltérő utalásánál tartok. Következő projekt, hogy összevetem a három forrást, mert mindhárom más részletet ír le, de egyik sem mond ellent a másiknak.
2337/2705 A kérdező kommentje:
Hold that thought!!!
Amint oda jutok, mindent megnézek.
2022. febr. 7. 18:36
2338/2705 Grimfox válasza:
Meddig tartogassam a gondolatot? Nehéz, nem túl erősek a karjaim.
2339/2705 A kérdező kommentje:
:) még egy fél órát kb? :)
2022. febr. 7. 18:56
2340/2705 A kérdező kommentje:
Gondolhatsz addig másra is, már leírtad. :)
2022. febr. 7. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!