Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2351/2705 anonim válasza:
Pl 5 hónappal előtte nem túlzás ? Nem "veszik " el addigra :D?
2353/2705 Grimfox válasza:
A védő mágia vagy azonnali, és akkor nem egy eszköz, vagy előre elkészített eszközhöz kötött, és akkor hosszú távú. Vannak olyan eszközök, amik még ma is működőképesek lennének, ha lenne ember, aki tudja használni őket, pedig több ezer évesek.
2355/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox válaszára várunk.
2022. febr. 7. 20:17
2357/2705 A kérdező kommentje:
Ismerős :)
2022. febr. 7. 20:24
2358/2705 A kérdező kommentje:
És utána kifaggatom, az én medálomról is. >:)
2022. febr. 7. 20:24
2360/2705 Grimfox válasza:
Mivel nem tudom, mit csináltál a medáloddal, ezért nem tudom, hogy elég e. (Ha fából van, akkor biztosan elég, de ez nem cél) Ha a cél a védelem, és ezt a gondolatot kapcsoltad hozzá, akkor minél többet hordod, és táplálod ezt a gondolatot, annál hatékonyabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!