Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2321/2705 A kérdező kommentje:
Te aztán figyelmesen olvasol.:) Ezeket a hülyeségeket én általában el sem tudom olvasni, nemhogy felfogni. A szemeim és mindenem ellenáll ennek a szintű hülyeségnek.
2022. febr. 7. 13:54
2322/2705 Grimfox válasza:
Rövd válaszokat ír, nem nagy kihívás elolvasni. Meg van, hogy valaki már leírta, amit gondoltam, és olyankor fölösleges még egyszer leírni. Ha nagyon sok a komment, akkor ugrok csak át párat, de általában olyan kérdésekbe nem is mászok bele, ahol annyi komment van.
2323/2705 A kérdező kommentje:
Mostmár mindenféle hisztéria nélkül, de tudtam, hogy valami meg fog halni amíg veled beszélek. Amire amúgyis egyre nagyobb az esély, minél tovább tart. Sajnálom, de tudtam, hogy lesz egy ilyen beszélgetés.
2022. febr. 7. 14:16
2324/2705 Grimfox válasza:
Végül is november vége óta tart a beszélgetés, lassan 3 hónapja. Ez tényleg elég sok idő egy gyk-s beszélgetés esetén.
2325/2705 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam előre. :)
2022. febr. 7. 14:58
2326/2705 Grimfox válasza:
Voltál már akupunktúrán?
2327/2705 A kérdező kommentje:
:D Neem :D Te?
2022. febr. 7. 15:08
2328/2705 Grimfox válasza:
Igen. De ennyire azért nem volt drasztikus. Sajnos nem is segítet rajtam, de valószínű azért, mert a doki annyira nagyon nem beszélt magyarul, szerintem csak azt a felét értette a magyarázatomnak, hogy gondok vannak a gyomrommal. Azt nem, hogy a pánikrohamok, és a gyomorideg miatt van vele gond.
2330/2705 A kérdező kommentje:
És tűket szúrkált hova?
2022. febr. 7. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!