Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2341/2705 A kérdező kommentje:

Fravashi nagyon érdekesen hangzik. Olvastam wikipédián (..) meg vmi rituálés oldalon, ott jobb volt a leírás. Még emésztem.

Melyik könyvben találtad egyszerre ezeket az információkat?

2022. febr. 7. 19:37
 2342/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Noszlopi László-A titkos erők, és tanítások lélektana. Eléggé okkultellenes, misztikumpárti, alapvetően pszichológiai megközelítésű írás, de nagyon sok dologban egyet tudok érteni azzal, amit a fazon gondolt.
2022. febr. 7. 19:42
 2343/2705 A kérdező kommentje:

Akkor ha beleolvasok, ismerős lesz a megközelítése.

Már majdnem elfelejtettem.. kőtűkről is írtál?! Miért ó miért kellettek kőtűk? Ez tényleg olyan jó?

2022. febr. 7. 19:45
 2344/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Mert akkoriban még nem ismerték a fémeket(illetve nem tudták úgy megmunkálni őket), viszont tudták, hogy így stimulálható/manipulálható a qi/csi keringése. Ma is beszedjük az antibiotikumokat, mert tudjuk, hogy leöli a pestis baktériumát, pedig tudjuk, hogy piszkosul hazavágja a szervezetet. Ha nem ismersz jobb eszközt pillanatnyilag, azt fogod használni, amit ismersz, és valamennyire működik.
2022. febr. 7. 19:54
 2345/2705 anonim ***** válasza:
Ezen a héten ti végeztetek bármilyen mágiát ?( Tudom, megint nem az aktuális témából kérdezek :'( )
2022. febr. 7. 19:58
 2346/2705 anonim ***** válasza:
Az jutott eszembe ,hogy hónapokkal egy esemény előtt jobb mágiát csinálni mint 1 héttel előtte pl? Vagy ,hogy kell
2022. febr. 7. 20:00
 2347/2705 A kérdező kommentje:
Szeretem az antibiotikum kúrát. Én jól szoktam érezni magam tőle. Enyhén invincible feeling. Nem tudom miért.
2022. febr. 7. 20:01
 2348/2705 A kérdező kommentje:

Én szinte mindennap.

A legjobb sokkal előtte és pont előtte is.

2022. febr. 7. 20:02
 2349/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Hétfő van, így még nem csináltam semmit. Nem is nagyon volt szükség semmire. Csütörtökön fogok nagy eséllyel egy talizmánt használni, hogy ne kapjon el a gépszíj idegesség/félelem miatt, de kb ennyi.

A másik kérdésedre válaszolva, ez a módszertől függ. Én például előző nap fogom elkészíteni a talizmánt, mert a módszer megengedi ezt. Készíthetném közvetlen előtte is, aznap, de nem lesz időm. Más módszerek lassan bontakoznak ki, így a teljes hatáshoz idő kell. Van amit pontosan időzítve kell csinálni, hogy a megfelelő időpontban legyen hatása. Minden attól függ, hogyan, és mi céllal csinálod.

2022. febr. 7. 20:04
 2350/2705 A kérdező kommentje:

Mármint attól függ, hogy miről van szó. Tanulásra, vizsgára jó amit írtam.

Általában jobb időt hagyni a dolgokra, tehát nem pont a dolog előtt, hacsak nem vészhelyzet van.

2022. febr. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!