Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Fravashi nagyon érdekesen hangzik. Olvastam wikipédián (..) meg vmi rituálés oldalon, ott jobb volt a leírás. Még emésztem.
Melyik könyvben találtad egyszerre ezeket az információkat?
Akkor ha beleolvasok, ismerős lesz a megközelítése.
Már majdnem elfelejtettem.. kőtűkről is írtál?! Miért ó miért kellettek kőtűk? Ez tényleg olyan jó?
Én szinte mindennap.
A legjobb sokkal előtte és pont előtte is.
Hétfő van, így még nem csináltam semmit. Nem is nagyon volt szükség semmire. Csütörtökön fogok nagy eséllyel egy talizmánt használni, hogy ne kapjon el a gépszíj idegesség/félelem miatt, de kb ennyi.
A másik kérdésedre válaszolva, ez a módszertől függ. Én például előző nap fogom elkészíteni a talizmánt, mert a módszer megengedi ezt. Készíthetném közvetlen előtte is, aznap, de nem lesz időm. Más módszerek lassan bontakoznak ki, így a teljes hatáshoz idő kell. Van amit pontosan időzítve kell csinálni, hogy a megfelelő időpontban legyen hatása. Minden attól függ, hogyan, és mi céllal csinálod.
Mármint attól függ, hogy miről van szó. Tanulásra, vizsgára jó amit írtam.
Általában jobb időt hagyni a dolgokra, tehát nem pont a dolog előtt, hacsak nem vészhelyzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!