Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2383/2705 anonim válasza:
És a protectionost még régen fel írtam az ilyen spirituális füzetmbe :D de amúgy hova kéne felrajzolnom?
2384/2705 A kérdező kommentje:
:) Bárhova felrajzolhatod. Rajzold egy papírra és tedd ki valahova, több helyre is akár. Vagy rajzold/égesd egy famedálba és viseld. Vagy rajzold magadra, én ezt tettem egyszer-kétszer.
2022. febr. 10. 17:55
2386/2705 A kérdező kommentje:
Mikortól fogsz egyedül lakni?
2022. febr. 10. 20:44
2387/2705 anonim válasza:
Kerdes a koltotohoz. Miert kell koltoznod hirtelen? Miota van benned ez a felelem az egyedullettol? Ezt fontos lenne feltarni. Ha megtudod az okat, megszuntetheted. Meditalj erre. Ez a legfontosabb. Utana johet minden. A macska jo. Valoban sok mindent erzekelnek. A mi cicank, mar nincs velunk, jelezte ha valaki megbetegszik.
2388/2705 Grimfox válasza:
A mi macskánk két dolgot jelez. Ha éhes, és ha ideges. Gyakori, hogy mindkettőt harapással. Sosem láttam még, hogy bármi "természetfölöttire" reagált volna. Nem tudom, hogy ezt fiatal korban hogy lehet kiválasztani, de talán a nyugodtabb természetű kismacskákat érdemes kiválasztani egy alomból, nem azokat, amik től elevenek.
2389/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox a ti macskátok egy cuki kis vadállat.
2387 Szerintem elég egyértelmű, hogy honnan származik a félelme a költözés iránt. Először költözni otthonról és először egyedül lenni ijesztő, én is átéltem.
2022. febr. 11. 11:32
2390/2705 anonim válasza:
Én itthon akkor is félek ha mindenki itthon van , akkor is féltem sötétbe ha jöttek rokonok és pl tesóm velem aludt , tehát én mindegy egyedül vagy mással vagyok,van amikor reggel 9 kor világos van , de akkor is félek:(( nem tudom ,miért .
2387. Tanulás miatt költözök és mivel a sulinak nincs kolija , így egyedül kell laknom , már kiskoromba is féltem egyedül lenni,igaz akkor mindenki , de hogy még most is :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!