Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2421/2705 anonim ***** válasza:
2419 . Igen elosszor a valóságba kéne biztonságba lenni
2022. febr. 15. 14:13
 2422/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A legtöbb ilyen árnyalak, amit a szemed sarkából látsz, az érzékcsalódás. Ha óránként nem látok egyet, akkor egyet sem. Az természetesen nem tud bántani. Ha ne adj isten valami valódit látsz, az sem tud bántani csak azért, mert véletlen láttad. Ha ne adj isten olyasmi van a közeledben, ami képes lenne ártani, és méginkább ne adj isten, véletlen meglátod, az sem fog tudni emiatt ártani neked. Ha te magad próbálod látni, szándékosan, az már más kérdés. Ott te keresed, te próbálod érezni, te nyitod ki az ajtót.
2022. febr. 15. 14:15
 2423/2705 A kérdező kommentje:
Éjszaka sötétben persze bárkinek beindulhat a fantáziája. Én is sokszor képzeltem mindenféle valós vagy nem valós dolgot.. Mostmár olyan fáradt vagyok amikor lefekszek, hogy nemhogy a szobát nincs kedvem figyelni, de becsukom a szemem és azonnal elalszok. :D
2022. febr. 15. 14:16
 2424/2705 A kérdező kommentje:

Ha ismerném a spiritualitás vagy a mágia szintjeit, akkor lehet, hogy meg tudnám nevezni a sajátom.

Ennek hiányában: A nagy szív, sok lelkesedés, könnyek sok könnyek, és térdrehullós világomat megmozgatós érzelmek szintjét vagyok. És ez nem a magánéletem. :D

2022. febr. 15. 14:23
 2425/2705 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem akkor te se ezeket a fekete mágiákat műveled :D ,vagy másokra ,csak a mi így a saját életedre hat?
2022. febr. 15. 14:27
 2426/2705 anonim ***** válasza:
Amúgy mi az a rituálê ? Ilyen oltárt is csinálsz vagy ,hogy kell elképzelni?:)
2022. febr. 15. 14:27
 2427/2705 A kérdező kommentje:

I am that I am. I will be what I will be.

Ez összefoglalta, hogy mit csinálok.

Sokminden lehet rituálé. A reggeli kávég megivása is lehet rituálé, ha rituális célt adsz neki.

Nekem nincs oltárom, telefonom vagy táblagépem használom vagy kinyomtatott papírokat, a hangom, vizualizációt és érzelmi transzmutációt. Kb ennyi. Néha elégetek papírokat. Néha kimegyek elégetett papírok hamujával egy crossroadshoz. Néha elások papírokat. Néha bámulom az eget (főleg éjjel) és csodálom.

2022. febr. 15. 14:37
 2428/2705 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy mindhárman ,a "te(-magam)" szintjén vagyunk. Mondjuk sztm Grimfox többet tud a harmadikról de mivel nem foglalkozik ténylegesen vele így szerintem ő is a mi szintünkbe eshet :)
2022. febr. 15. 14:38
 2429/2705 A kérdező kommentje:
Mik ezek a szintek? Előrejelzem, hogy vissza fogom utasítani őket. :)
2022. febr. 15. 14:40
 2430/2705 anonim ***** válasza:
Szerintem az ,hogy milyen szinten vagyunk ,tehát ,hogy valaki pl: haladó,valaki "kezdő " szinten van a mágia használatban ,amit elneveztek sok helyen legalábbis én te- magam ő valóság szinteknek . A harmadikba már beleesik a karma stb ,meg a nehezebb mágiák bár nem tudom ez tényleg mennyire hiteles mert én nem hiszem ,hogy pl a holdnak van istene vagy istennője :D mondjuk akkor ezt az időjárás mágiát sem értem,hogy tudom befolyásolni vagy csak mert rágondolok és bevonzza ? Amúgy pont azért kérdeztem rá szerintetek ti milyen szinten vagytok ,mert ên sem tudok róla csak ennyit.
2022. febr. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!