Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2461/2705 A kérdező kommentje:
Én nem emlékszek ebből az álomból semmire, csak arra, hogy Grimfox. :D
2022. febr. 18. 13:26
 2462/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Én mostanában csak benyomásokra emlékszem az álmaim nagy részéből, kivéve azokat az álmokat-pár havonta-amik nagyon durva tartalmat kavarnak fel. Viszont azok a benyomások amikre emlékszem, nem különösebben kellemesek. Mondjuk ritkán álmodok kellemeset. Vagy nyomasztó, vagy félelmetes álmaim szoktak lenni.
2022. febr. 18. 13:35
 2463/2705 A kérdező kommentje:

Akkor téged utánozva, csak egy benyomás maradt belőled. Illetve csak egy szó.

Én szeretek álmodni. Általában semleges, néha pozitív, ritkán rosszak az álmaim.

2022. febr. 18. 13:43
 2464/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Én is szeretek álmodni. Függetlenül attól, hogy nyomasztóak. Csak néhány álom van, amit inkább kihagynék. Pl földönkívüli elrablásos, bármi, ami iskolával, vagy vonattal kapcsolatos, és bármi, ami a fóbiámmal kapcsolatos. A többivel jól megférek. A mostani álmaimra nem emlékszem konkrétabban, de gondolkodni attól még tudok rajtuk. Ott vannak azok, még ha tudatosan nem is emlékszek.
2022. febr. 18. 13:50
 2465/2705 A kérdező kommentje:

A földönkívülis álom elég rossz, de én egyszer meggyőztem őket, hogy ne bántsák a családom és engem és így a nagyon rossz álmot átforgattam pozitívba és nagyon jó érzés volt. :) Iskola vegyes álom nálam, általában rossz. Egy időben volt olyan nagyon fura álmom sokszor, hogy magassarkú cipőben megyek és elvesztem az egyensúlyom, sőt, nincs, és nem tudok felállni. Az nagyon rossz volt.

Az utóbbi pár hónapban nem álmodtam, vagy nem emlékszem egyáltalán, azt a rémálmot kivéve, amiről tudsz. Most kezdenek visszatérni az álmok, aminek örülök, így jobban alszok.

2022. febr. 18. 14:00
 2466/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha iskolával, vagy vonattal álmodok, akkor mindig tudom, hogy túl stresszes vagyok. Ha iskolával, akkor valami teljesítéssel kapcsolatos probléma van(általában újra le kell érettségiznem álmomban, vagy hasonló), ha vonattal, vagy vasúti sínnel, akkor általában nem tudok hazajutni álmomban, ami a biztos talaj elvesztése az éber életben. A fóbiával kapcsolatos álom egyértelműen a fóbiára utal, de hogy a fóbia maga mire utal, arról fogalmam nincs.

Amikor ufókokkal álmodok, akkor mindig valami nyílt terepen vagyok, és úgy jelennek meg a hajók. Bár volt egy olyan is, hogy elvittek, és gyakorlatilag ilyen házi rabszolga/pet voltam egy idegen háztartásban. Élmény volt...A legjobb, amikor az alien filmekből ismert xenomorph-ok szerepelnek az álomban. Na az totál káosz, és rettegés. Viszont több alkalommal volt olyan, hogy humanoid idegennel álmodtam-földi környezetben-és az érdekes volt, nem rémálom.

2022. febr. 18. 14:10
 2467/2705 A kérdező kommentje:

Grimfox pet :D gloomy old champ

Elég sokféle idegennel álmodsz.

2022. febr. 18. 14:20
 2468/2705 anonim ***** válasza:
Írjatok álom naplót , amúgy ha már itt tartunk nekem is fura álmom volt. Vagyis csak az ,hogy a noveremmel ugyanazt álmodtuk:0
2022. febr. 18. 14:38
 2469/2705 A kérdező kommentje:
Én elkezdtem egyszer írni, de túl sok írnivaló volt és túl sok idő lett volna minden napot azzal kezdeni..
2022. febr. 18. 14:42
 2470/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Azokra az álmokra emlékszek, amikre szükséges, vagy amikre akarok. A többire vagy már akkor nem emlékszem, amikor felébredek, vagy levonom a következtetést, és hagyom, hogy elfelejtődjön, ha el akar felejtődni.
2022. febr. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!