Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2481/2705 Grimfox válasza:
Ha ilyen lábam lenne, nem mutogatnám...:D Mondjuk így se mutogatom, de ha ilyen lenne, pláne.
2482/2705 A kérdező kommentje:
Akkor most csendben könnyeznél, hogy nem is 20-ig tudsz elszámolni, hanem x-el tovább, de nem árulhatod el...
2022. febr. 21. 10:13
2483/2705 Grimfox válasza:
A képen látható lábakat, és kezeket gyakorlatilag abakuszként lehet használni...
2484/2705 A kérdező kommentje:
Oh szegény, látom.. Ennyit nem ér az az extra segítség.
2022. febr. 21. 11:34
2485/2705 Grimfox válasza:
Valószínű, hogy kémiailag nagyon erősen szennyezett területen született. Hasonlók vietnámban szoktak születni, bár ott inkább hiányosan, mint plusz dolgokkal. A vietnámi háború alatt az amcsik durván vegyi bombázták az esőerdőt, és még ma is érezhető a hatása a vegyszernek, amit használtak.
2486/2705 A kérdező kommentje:
:( Ez szörnyű.
Láttam tavaly egy olyan dokumentumfilm sorozatot, aminek az volt a címe, hogy Dark Tourism és az egyik részében Fukushima környékén sugárfertőzött területen lehetett nézelődni a sugárzásmérőddel. Jó, valamilyen szint felett már nem lehetett, de ott utazgattak és nézegették a sugárzásmérőt, persze volt, hogy jól beijedtek, mert túl magasra ment..
2022. febr. 21. 12:09
2487/2705 Grimfox válasza:
Csernobilban is van ilyen radiaktív turizmus. Ilyen influenszerek meg hasonlók mennek ki oda okoskodni. Végül is ez is a természetes szelekció egy formája.
2488/2705 A kérdező kommentje:
Igen... ésakkor a kiscsaj ott már hüppögött, hogy mi lesz majd, ha gyereket akar...
2022. febr. 21. 15:03
2489/2705 Grimfox válasza:
Hekatonkeir-eket fog szülni. Ha valaki döntést hoz, a következményeit is vállalnia kell. A rossz döntésekét is.
2490/2705 A kérdező kommentje:
Az az ami a képen van?
A rossz döntések következményeit nem szeretjük viselni.
A kérdés, ahova megkértek, hogy be írj, azé, akit én linkeltem neked egyszer, heveny istenkomplexussal.
2022. febr. 21. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!