Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
A hekatonkeir egy görög mitológiai alak. Valami százkarú óriás.
Igen, sejtettem mire gondolsz azokkal a kommentekkel, de ha mégia, és parapszichológia kategóroába ír, de névtelenül, elég nehéz lesz kikerülni. Pedig szívesen kikerülném, tényleg.
Megnézem, amint lesz idő.
De a kommentek nem én voltam. :) Jó lenne, ha láthatnád a nevem, nem mintha olyan sokat kommentelnék, de nem merem megmutatni, mert olyan kegyetlenek tudnak lenni az emberek.
Akkor is beszólnak, ha nem látják a neved. És akkor is tudnak privát üzenetet írni.
Hasznos lenne látni a neved, és az is hasznos lenne, ha az istenkomplexusos fickó neve fel lenne tüntetve. Elkerülném a kérdéseit.
De akkor ha nem írok nekik vissza, akkor nem tudják meg a nevem. Nem tudom mi a fenének védem ezt a nevet.
Az istenkumplexusos neve felett viszont nem rendelkezhetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!