Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2451/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nekem perpillanat nincs szükségem semmire, és elég érzékeny is vagyok a teliholdra, úgyhogy ha nem muszáj, nem is dolgoznék semmivel. A holdmágia nem is kifejezetten az erős oldalam. Nincs meg az összhang.
2022. febr. 15. 23:13
 2452/2705 anonim ***** válasza:

Igazából nekem se annyira, de amúgy olvastam ,hogy te is írtál így meditációról és kb ezt kéne csinálni , szóval ha valamelyikőtöknek kedve támadna akkor elmondom .

Nagyon egyszerű . Kell egy gyertya pl fehér ( béke,védelem,újrakezdés) belekell vêsni amit akartok ( pl egészséges vagyok v hasonlo, fontos hogy E/1 sz. És ne legyen benne tagadó szó) ês igazából vêgignézni ahogy elég :)

2022. febr. 16. 00:54
 2453/2705 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad. :) Ez jól hangzik. Én nem választanék hozzá nagy gyertyát, minél kisebbet vagy egy mécsest, hogy le tudjam égetni egyszerre. A mondatodból én sigilt készítenék és a belerajzolnám a gyertyába.
2022. febr. 16. 02:17
 2454/2705 anonim ***** válasza:
Igaz,így sigil- el egyszerűbb is ,hisz alapból nehéz belekarcolni a gyertyába ,főleg egy hosszabb mondatot
2022. febr. 16. 03:16
 2455/2705 A kérdező kommentje:

Igen. És erősebb is.

Amúgy én nem terveztem semmit külön teliholdra, de örülök, hogy pont most van. Csak nagyon ritkán szoktam kifejezetten teliholdas dolgot csinálni. Viszont ha nem felejtem el, meg szoktam nézni, hogy mi az aktuális telihold neve és vmi leírást is olvasok róla. Szeretem a teliholdat. Az összes holdat amúgy. :) Az újholdat kicsit kevésbbé, mert akkor túl sötét van.

2022. febr. 16. 05:06
 2456/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A gyertya hengeres, ezért akár spirálisan lefelé is lehet rajta írni, akár sorokban, 4-5 "oldalon".

Én teliholdkor biztos hogy nem meditálnék, mert szanaszét szóródnának a gondolataim, és az amúgy is erős érzékenységem tovább éleződne a Holddal szemben. Aki eleve rá van hangolódva, az valószínű mást tapasztalna ilyen esetben.

2022. febr. 16. 10:07
 2457/2705 A kérdező kommentje:

Grimfoxxal álmodtam, de nem emlékszem mit, omg ez mit jelenthet?? :O Jó, a kérdés troll volt, de attólmég igaz.

11111616 megcsináltad a gyertyát és el is égetted?

2022. febr. 18. 13:01
 2458/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Részvétem az álmodhoz. Még nekem is rémálmaim vannak velem. Igazából minden rémálmomban szerepelek.
2022. febr. 18. 13:12
 2459/2705 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mint önmagad szerepelsz vagy még magadat is ijesztgeted?

2022. febr. 18. 13:18
 2460/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Mint önmagam(álombeli). De elvileg ami ijesztget, az is én vagyok, csak azzal nem azonosítom magam.

De ettől függetlenül minden rémálmomban benne vagyok, és ez már nem jelenthet jót.

2022. febr. 18. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!