Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2411/2705 A kérdező kommentje:
Izgalmas :)
2022. febr. 15. 13:31
2412/2705 anonim válasza:
Megkaptam az őrangyalom nevét is :O
2413/2705 A kérdező kommentje:
Még izgalmasabb :)
2022. febr. 15. 13:34
2414/2705 Grimfox válasza:
Ha nem használod, mert nem foglalkozol olyasmivel, amihez szükséges, akkor valóban nem érdemes foglalkozni vele. Nem az a lényeg, hogy napi szinten foglalkozol e vele, hanem hogy kész vagy e teljesen megváltoztatni az életmódodat, hogy együtt tudj élni egy ilyen dologgal.
2415/2705 A kérdező kommentje:
Én biztosan nem csinálnám direkt. Nekem nem adna hozzá az életemhez, nincs perverz szellemnéző kényszerem sem. Ami rejtve van a vizuális tapasztalásom előtt, az maradjon rejtve.
2022. febr. 15. 13:56
2416/2705 anonim válasza:
Én egyébként biztosan nem, szóval akármennyire is "jól" hangzik inkább nem próbálkozom meg vele ,mert fêlni fogok ha látok valamit :D egyébként ha látok is valamit akkor az tud ártani nekem vagy csak annyi,hogy félek tőle?mert sztm amit pl sötétbe is látunk legtöbb csak a mi képzelőerőnk ,mert pl múltkor amikor irtam h felek az este direkt probaltam egyedül minden fény nélkül aludni és amikor láttam valamit akkor igaz nehêz volt ,hogy ne kapcsoljak fényt de csak odanyultam és eltűnt . De tegyük fel amit látunk azt nem csak mi képzeljük oda hanem pl tényleg ott van egy szellem ? Akkor van ok megilyedni? Vagy nem olyan erős ,hogy ártani tudjon?
2417/2705 A kérdező kommentje:
Ne a szellemektől/lényektől stb félj. Arra, hogy ők bántani akarnak olyan sokkkal sokkal kisebb az esély, mint arra, hogy emberek bántani akarnak. Hús-vér emberek annyival nyagobb veszélyt jelentenek. Mennyi erőszakot, bántalmazást, gyilkosságot, szörnyűségeket követnek el naponta az emberek, és ahhoz képest mennyi supernatural támadás van? Elenyésző.
2022. febr. 15. 14:05
2419/2705 A kérdező kommentje:
Épp ezért írtam mindenfélét önvédelemről stb.. Az elsődleges és valósabb veszély a teljesen mundane világból származik.
2022. febr. 15. 14:12
2420/2705 anonim válasza:
Amúgy ti szerintetek milyen szinten vagytok így spirituálisan ? Vagy mágiába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!