Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2401/2705 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy ma végig tudom nézni. A szöveg a lényeg vagy látni is kell?
2022. febr. 12. 15:50
2402/2705 anonim válasza:
Annyira nem kell látni csak a vége felé mivel ott vannak fontos képek amikre utána annyira nem ternek ki úgyhogy ott nezni kell
2403/2705 anonim válasza:
Szerintetek van harmadik szem ? :D
2404/2705 A kérdező kommentje:
Én ilyesmivel nem foglalkozok, de biztosan van. Éreztem már a helyén "dolgokat", de nem prioritás a számomra.
2022. febr. 15. 13:11
2405/2705 anonim válasza:
Azt láttam mindehol ,hogy így árnyakat meg stb látnak vele nem veszélyes ez a mentális egészségre nézve?
2406/2705 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valami harmadik szem kinyitásról szoktak itt írogatni, de ennél többet én nem tudok róla. Nyilván veszélyes a mentális egszségre, ha valaki nem tudja ezt kezelni. De nem olyan egyszerű "kinyitni" vagy mi. Valakinek alapból "nyitva" van, ahogy itt kivettem az olvasnivalók között, de ismétlem, nekem csak innen a kérdésekből van vmi fogalmam róla, ami nem feltétlenül a legjobb forrás.
2022. febr. 15. 13:18
2407/2705 Grimfox válasza:
Dehogynem. Nem véletlen nem észlel az ember ilyesmit normál körülmények között. Nem azért van, mert gyerekkorban nyitva van, aztán a sok csúnya felnőtt miatt bezáródik. A szellemi észlelésre kevés ember elméje áll készen, ezért természetes módon korlátozva van ez a fajta érzékelés. Aki felkészül rá, annak vagy magától kezd el megnyílni a szellemi észlelése, vagy egyszerű gyakorlatokkal hozzá lehet szokni az ilyen érzékeléshez. A harmadik szem elnevezés viszon megtévesztő, mert minden érzékelés magasabb rendű formája, és a szellemi észlelés saját régiói is ide tartoznak, nem csak a "látás".
2408/2705 anonim válasza:
Akkor szerintetek inkább hagyni kell ? Mármint inkább csak az nyissa ki aki mindennap foglalkozik ilyen mágia stb témával nem?
2409/2705 anonim válasza:
Amúgy kaptam itt gyk-n egy ingyenes jóslás vagy mi szerűséget, és pont nekem való témába mármint ilyen rezgések stb amivel szoktam foglalkozni so nagyon eltalálták ,és még medált is ajánlottak :D
2410/2705 anonim válasza:
2 óra múlva meg kapok elvileg egy részletesebb elemzést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!