Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2371/2705 A kérdező kommentje:
Fajtától függ. Van olyan, ami kifejezetten kedveli az egyedüllétet is, pl brit rövidszőrű. De amúgy egyiknek sem lesz semmi baja, ha van neki kaparófa, játékok, ennivaló, lehetőség biztonságos nézelődésre az ablakból. A lényeg, hogy amikor hazaérsz mindig legyen elég időd foglalkozni vele, játszani vele. Minden egyes nap. Mindig. Legyen fix együtt eltöltött időtök.
2022. febr. 9. 18:13
 2372/2705 anonim ***** válasza:
Igazából csak azért szeretnék egyett ,hogy ne legyek egyedül,na meg persze ,hogy játszak vele stb. De olvastam hogy a macskák lájták pl szellemeket meg ilyeneket meg h rájuk nyávognak meg a rêgi macskám is csinált ilyet , hogy a falra fele nézett és nagyon nagyon nyávogoott meg igy a levegő be hadonászott és nagyon megilyedtem :( merjem így bevállalni? Nagyon félős vagyok , egyedül egy szobába is nem ,hogy lakásba de elküldtek szóval nincs mit tenni :D
2022. febr. 9. 18:18
 2373/2705 A kérdező kommentje:
Teljesen egyedül fogsz lakni?
2022. febr. 9. 18:55
 2374/2705 A kérdező kommentje:

Mindenképp jó társ egy cica, ha időt szánsz rá, tényleg összeismerkedsz vele és bond-ot alakítasz ki vele. Különböző egyéniségek ők is, úgyhogy mindenképp szakíts elég időt az ismerkedésre, figyeld az alakulását ahogy növekszik.

Kutyánál azért jobb, mert úgy értve kevesebbet kell foglalkozni vele, hogy nem kell sétáltatni stb, tisztább és kevesebbet eszik. És ugye egyedül ia jobban elvannak a cicák.

2022. febr. 9. 18:59
 2375/2705 A kérdező kommentje:
A macskák látnak dolgokat. De engem még sosem ijesztgetett cica ezzel. A falon láthatott vmi bogarat is vagy akármi. Nem feltétlenül ijesztő dolog volt. Az tény, hogy nekem is nyávogott kifejezetten rituálé közben cicám, de abban nem volt semmi meglepő. Ő válogatós cica. Sigil magicet szereti, gyertyákat is, entitásokat és hozzájuk kapcsolódó sigilektől sokáig félt, már semleges és kicsit érdeklődő. De ez a cica olyan félős, hogy morog az idegen emberekre is, szóval nem csodálkozom. A kukásautóra is morog.
2022. febr. 9. 19:05
 2376/2705 A kérdező kommentje:
Tehát a macska miatt nem kell szellemektől félned. Nagyobb eséllyel lát vmi bogarat vagy vmi szöszt és azzal játszik.
2022. febr. 9. 19:07
 2377/2705 anonim ***** válasza:

2373 Egyedül fogok ,tanulás miatt 😭

2375 🥺🥺🥺de kis cukiiii , a kukásótóra :D. Tehát akkor megnyugodtam,viszek macskát-amit még nem találtam,és néztem albérletet amibe lehet macskát vinni de nem biztos ,hogy végül azt választom-. Esetleg ,hogy ne féljek egyedül arra nincs valami mágia vagy inkább pszihológiázzam meg magam :D ?

2022. febr. 9. 22:07
 2378/2705 A kérdező kommentje:

Igazából a konkrét egyedüllét miatti félelem el fog múlni. Normális, hogy félsz, mert még sosem voltál egyedül, de majd megtapasztalod, hogy tudsz egyedül lenni. A medál, amit készítettél jó védelemképp. Esetleg készíts sigilt vagy keress az interneteten vagy valahol olyat, amit ismersz és rakd ki látható helyekre. Nem emlékszem most pontosan hogy kell, de töltsd fel a lakást fehér fénnyel.

De legeslegelőszőr az emberektől védd meg magad, mert tőlük vagy a legnagyobb veszélyben. Ha nincs gázspray-d, vegyél 1-2-t és egy mindig legyen nálad. Mindig zárd az ajtót. Mindig zárd be az ablakokat, amikor alszol vagy elmész. Jól nézd át a lakást, amikor beköltözöl, hogy vannak-e kamerák. Vannak-e furcsa dolgok. SOHA ne vigyél fel idegeneket!! Barátokat is csak ha nagyon muszáj. Egy hirtelen fellángolt szerelmet soha de sohe de soha. Ha ezt komolyan kezeled, mert komolyan kell, a "menedéked"ről van szó, akkor már nagyon sokat tettél a saját védelmed érdekében. Esetleg ha van időd és lehetőséged rá, vegyél részt önvédelmi tanfolyamon, jobb megelőzni a bajt alapon.

2022. febr. 10. 12:40
 2379/2705 anonim ***** válasza:

"Jól nézd át a lakást, amikor beköltözöl, hogy vannak-e kamerák. Vannak-e furcsa dolgok. "

Ez nekem is eszembe jutott , amióta láttam egy filmet ,hogy beköltöztek egy házba és a fűtês mögött egy kamera volt azóta paranoiás vagyok emiatt is :D

Egyébként köszi a tippeket , pl az ,hogy így úgymond random,vagy akkor kezdődő barátságokat ne hívjaak fel a lakásba még eszembe se jutott , de most így átgondolva ez tényleg fontos lehet. Mi az a sigil?

2022. febr. 10. 14:35
 2380/2705 A kérdező kommentje:
2022. febr. 10. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!