Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nem fogok rácáfolni, így biztos igazad van.
Még érleli kicsit őket az anyjuk. Vejnemöjnen kismacskák lesznek.
:D Köszönöm :D
Lassan már komolyan felnőtt macskaként fognak a világra jönni. Ha hétvégén nem fogok tévedni, akkor hívnom kell az állatorvost, hogy csináljon vmit, ha kell.
Az szimuláns pedig.... Fogadja a foglalkozát, nulla teljesítménnyel.
Szerintem amíg nem betegszik meg, mert nem indul meg neki a fialás, addig ne zargasd az állatorvossal. Lehet hogy csak több a macska benne a szokottnál, ezért előrehaladottabbnak néz ki az állapota, mint ami. Vagy ugyanezen oknál fogva kicsit tovább tart a vemhessége, hogy kifejlődjenek benne a catspawn-ok.
A szimuláns így nem fogja teljesíteni az ötéves tervet. Nemhogy a sztahanovista érdemrendre nem lesz esélyes, lehet macskagulágra kell kerüljön, mert KMK tevékenységet folytat.
Igazad van, türelmesen (???) várok a kispockokra. Igazából napra pontosan úgysem tudom, hogy mikor történt az esemény, szóval csak hétre tudok tippelni. Jól érzi magát, nagyon dorombolós és szinte rám van tapadva, ha meglát.
5 éves tervet mélyen alulteljesítette. De persze most meg beszállni a bizniszbe, de nincs már meg a társa.. ezért is lett volna jó, ha nem csak megjátszotta volna, mert az lett volna az utolsó alom attól a cicámtól.
A macskák nem egyetlen alkalom során termékenyülnek meg, hanem több párzás után. Ezért lehet az, hogy egy alomban minden kismacska másik hímtől van. Ezért tényleg piszok nehéz megmondani, mikor fog fialni.
Nem tudom, hogy macskáknál van e "béranyaság", de elő szokott fordulni állatoknál, hogy egy olyan nősténynél is elindul a tejelválasztás, amelyik nem ellik, és közösen nevelik a kölyköket az eredeti anyával, vagy ha az eredeti anya nem tud szoptatni, a béranya szoptat helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!