Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2561/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Furának tartom, ha egy magas nőnek nála láthatóan alacsonyabb barátja van, de kinek-kinek ízlése szerint. Meg magas nőként biztos nehéz párt találni. Szerencsére nálunk nem divat ez a magasság téma sem férfiaknál, sem nőknél. Ez is a nyugat kínja.
2022. ápr. 24. 18:22
 2562/2705 A kérdező kommentje:

Ez a magas nő dilemma engem sosem érintett, szóval nem tudom átérezni, mert nálam gyakorlatilag minden férfi magasabb. :) Viszont volt olyan barátnőm, akinek kifejezetten tetszett, amikor egy nála alacsonyabb udvarlója volt. Igen, kinek mi..

Amit viszont én furának tartok az az, amikor egy alacsony nőnek van bizonyos magassággal kapcsolatos elvárása, mert ilyet is ismertem.

2022. ápr. 24. 18:42
 2563/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Értem én, hogy az az esete, de ne várja már el, hogy minden férfi olyan legyen, és ne alázza meg azt, aki nem olyan, mint amilyet ő szeret. Vannak férfiak is, akiknek van preferenciája(van akinek mindegy, amíg lyuk van alatta...) és náluk sem értem, miért szólják le a nőket, akik nem olyanok. Pl aki nagy melleket szeret, miért szólja le a kisebb mellű nőket. Ez viszont sajnos régóta divat. Bár csak férfiak egymás közt, nem szemtől szembe a nőknek mondják.
2022. ápr. 24. 19:48
 2564/2705 A kérdező kommentje:
Pedig egy elég hasznos lecke lenne a férfiaknak: ha minden nőt istennőként kezelnek, sokkal több "kedvességet" kaphatnak.
2022. ápr. 24. 20:09
 2565/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Inkább fizetnek a "kedvességért", mint hogy olyan nőt válasszanak, aki nem az esetük. Ha csak simán szinglik maradnak, mert nem találnak megfelelő nőt, azzal szerintem nincs gond. Ő bajuk. Amúgy is vannak emberek, akik jobb ha nem szaporodnak.

Én egyenrangúság párti vagyok. Ha valaki kutyaként kezel engem, én is úgy kezelem. Bár általában inkább sehogy. Ha valaki elvárja, hogy istennőként kezeljem, neki is istenként kell kezelnie engem. Ami jogos lenne, mert én vagyok az isten, de ez most mellékes. Ha valaki annyira elkeseredett, hogy "kedvességért" bevállalja az egyenlőtlenséget, alárendeltséget, az megérdemli, amit kapni fog mellé. Vagy helyette...

2022. ápr. 24. 20:24
 2566/2705 A kérdező kommentje:
Ez tetszett. :) És fordítva is igaz ugyanúgy.
2022. ápr. 24. 20:41
 2567/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Igen. De normális kapcsolatban(ami nem "kedvességre" megy ki) elég alja ember az, aki visszaél a másik alárendeltségével. Mindegy, hogy nő, vagy férfi.
2022. ápr. 24. 20:50
 2568/2705 A kérdező kommentje:
Vagy egyéb. Ne fűzz hozzá semmit! :D
2022. ápr. 24. 21:10
 2569/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Gyöngyöt se fűzhetek?
2022. ápr. 24. 21:25
 2570/2705 A kérdező kommentje:
De, azt bármikor. A hajadba is akár.
2022. ápr. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!