Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Ez a magas nő dilemma engem sosem érintett, szóval nem tudom átérezni, mert nálam gyakorlatilag minden férfi magasabb. :) Viszont volt olyan barátnőm, akinek kifejezetten tetszett, amikor egy nála alacsonyabb udvarlója volt. Igen, kinek mi..
Amit viszont én furának tartok az az, amikor egy alacsony nőnek van bizonyos magassággal kapcsolatos elvárása, mert ilyet is ismertem.
Inkább fizetnek a "kedvességért", mint hogy olyan nőt válasszanak, aki nem az esetük. Ha csak simán szinglik maradnak, mert nem találnak megfelelő nőt, azzal szerintem nincs gond. Ő bajuk. Amúgy is vannak emberek, akik jobb ha nem szaporodnak.
Én egyenrangúság párti vagyok. Ha valaki kutyaként kezel engem, én is úgy kezelem. Bár általában inkább sehogy. Ha valaki elvárja, hogy istennőként kezeljem, neki is istenként kell kezelnie engem. Ami jogos lenne, mert én vagyok az isten, de ez most mellékes. Ha valaki annyira elkeseredett, hogy "kedvességért" bevállalja az egyenlőtlenséget, alárendeltséget, az megérdemli, amit kapni fog mellé. Vagy helyette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!