Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2271/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

18 éves korom óta vagyok depressziós. Kb én magam vagyok a "nyomasztás". :D Kétlem, hogy egészséges elméjű ember ilyesmiken gondolkodna.

Az én agyam "Squirrel soup" formátumban üzemelne cérnametélttel(yarn type).

Az alkoholos pedig nem igaz. Ha eleget iszol, akkor teleportálsz. Egyszer csak otthon ébredsz. Vagy toxikológián.

2022. febr. 6. 14:31
 2272/2705 A kérdező kommentje:

Vársz-e másoktól olyasmit, hogy kihúzzanak ebből?

Én Crumbly..

Még nem teleportáltam alkohol miatt. Nem is fogok. Mert otthon iszok.:D ..... erős túlzás volt, ne aggódj.

2022. febr. 6. 14:40
 2273/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem várok. Miért másoktól várnám, hogy kihúzzanak belőle? Hogy tudna egyáltalán bárki is kihúzni ebből? Amíg nem okoz állandó szuicid gondolatokat, megszokható.

Én se teleportáltam még, mert egyáltalán nem iszok. Általában hülyének, vagy épp hazugnak néznek, ha ezt mondom, de még soha életemben nem ittam alkoholt.

2022. febr. 6. 14:43
 2274/2705 A kérdező kommentje:

Nem tudna kihúzni. Biztos van, aki ezt várná másoktól. Vannak szuicid gondolataid?

Én elhiszem, hogy nem ittál alkoholt. Azt nem gondoltam, hogy soha, de oké. Azt tudtam, hogy most nem, a gyógyszerek miatt.

2022. febr. 6. 14:59
 2275/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Általában ezt várják a pszichológustól, pszichiátertől, és a gyógyszerektől a pszichés betegek, és csalódnak, amikor nem gyógyulnak meg csodálatos módon. Rengeteg ilyen emberrel beszéltem. Még rosszabb, amikor ezoterikus gondolkodásra váltanak, és a sorsot, vagy démonokat, istent kezdik hibáztatni a bajaikért. Olyan szinten elhárítják a felelősséget, hogy esélyük nincs meggyógyulni.

Persze hogy vannak. Elég gyakran, de komolyan csak olyankor, amikor rosszabb állapotban vagyok a szokásosnál.

2022. febr. 6. 15:22
 2276/2705 A kérdező kommentje:

... Mennyire komolyan?

Nekem is vannak, pedig nem vagyok depressziós.

2022. febr. 6. 15:33
 2277/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Tervezés szintjéig. Ha valakinek megvan rá a tényleges motivációja, nem olyan nehéz a kivitelezés. Nem biztos hogy ez pozitív dolog, de tudok biztos, és gyors módszereket, ahol nincs esély meggondolni magad, vagy túlélni véletlenül. Viszont van okom nem megölni magam, és amíg van okom rá, addig nem fogom.

Nem csak depressziósok gondolnak ilyesmire. Emellett a depressziónak is vannak súlyossági szintjei, és változatai. Van aki észre sem veszi. Van akin meg mások nem veszik észre.

2022. febr. 6. 15:49
 2278/2705 A kérdező kommentje:
Ez fájt.
2022. febr. 6. 16:07
 2279/2705 A kérdező kommentje:
Valószínüleg nem lenne jó, ha a suicid gondolatainkról mesélnénk egymásnak.
2022. febr. 6. 16:09
 2280/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Valóban nem. Meg kivitelezési ötletekről sem. A mágia téma produktívabb.
2022. febr. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!