Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2231/2705 A kérdező kommentje:
Ó a naspolya nem jó.
Gondolkoztam még. A könyv szerint amiatt nem kell aggódni, hogy mással kommunikálnál, mert őt keresed és ő nem engedne ilyesmit. Tehát ő volt. Konkrétan a mozgás pillanatában nem éreztem semmi fenyegetést vagy negatívat. Semleges és határozott lépés volt.
2022. febr. 4. 02:19
2232/2705 Grimfox válasza:
Akkor ő kellett legyen, ha más eleve nem lehet, és érzetre sem volt problémás.
2233/2705 A kérdező kommentje:
Jeee! :) Ha nem türelmetlen vki, akkor elég szépen lehet haladni. Kb 36 napja kezdtem.
2022. febr. 4. 13:15
2234/2705 Grimfox válasza:
Az ilyesmiben nem is szabad türelmetlennek lenni. Az elég komoly bajokat okozhat. Nagyon sokan itt rontják el úgy általában a teljes spirituális útkeresést. Mindent most akarnak. Én is mindent most akarok mondjuk, csak tudom, hogy az hová vezet, úgyhogy mégsem így cselekszek.
2235/2705 A kérdező kommentje:
Hm. Mit akarsz épp most?
Amivel én (nem tudom miért?!??) nem számoltam az az, hogy változni fogok.
2022. febr. 4. 21:12
2236/2705 Grimfox válasza:
Mit nem? De nem csak most, ez évek óta folyamatos, szóval nagyon nem sietem el. Főképp a parapszichológia tárgykörével kapcsolatos dolgokat akarom legalább alap szinten megvalósítani, de ezenek ismételten várnia kell most egy kicsit.
2237/2705 A kérdező kommentje:
Türelmetlenkedek. :D
2022. febr. 4. 21:26
2238/2705 Grimfox válasza:
Nem sok előrelépés volt sem elméleti, sem gyakorlati téren abban, amiről korábban már beszéltünk, viszont van egy "technika" amit elég régóta használok, és felmerült bennem a gyanú, hogy egyszerűbben, gyorsabban, és hatékonyabban is lehetne csinálni, de ehhez megint csak kísérletezés szükséges. Erre csak a holnapi nap egy kis része, és a jövő hét első három napja lesz alkalmas, mert 10.-én megyek fogorvoshoz, és az nem lesz egy vidám dolog. Meg az azt követő napok se annyira.
2239/2705 A kérdező kommentje:
Kísérletezz!:) Nyilván 10-edike körül nem tudsz majd ilyesmit tenni.. Aludni fogsz többet?
2022. febr. 4. 21:59
2240/2705 Grimfox válasza:
Nem, csak műtött állkapoccsal kicsit nehéz bármi produktívat csinálni. Pár napig fájdalomcsillapítót eszek majd főétkezésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!