Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Na, elolvastam. Amint kiderült, hogy ikerlángról van szó, már tudtam, hogy kiszállok a dologból, de azért végigolvastam. Számomra az ikerláng ötlete kb azzal azonos, amikor valaki sorszerűnek tekinti a szerelmét, vagy horoszkópban megírtnak, stb. Spirituálisan akarja legitimizálni, hogy szerelmes valakibe, mintha fűszerezni kéne a dolgot, vagy muszáj lenne, hogy a szerelme egy felsőbb szintet képviseljen.
A másik, ami kiugrik, hogy a spirituális mfejlődése érdekében megfosztották a képességétől. Ki? Ez nem egészen így működik. Ez nem egy fantasy regény. Te magad elvesztheted őket, de az nem a fejlődés érdekében van, hanem mert olyan rossz irányba haladsz.
Azzal, hogy nekiállt a szerelmét manifesztálni(gondolom bevonzani az illetőt) kb kimerítette a szerelmi kötés egy formájának fogalmát. Ha tényleg hinne az ikerláng ötletében, ilyesmire nem lenne szüksége.
A vége üt a legnagyobbat. Tiszta ego. Senki se tudja befogadni a szellemi fényét, bla-bla.
Nekem ez egy szerelmi történet, amit megpróbált kiszínezni. Nem rudom, hogy az érzelmei, gondolatai torzításával, vagy egyszerűen hazudik. Ezen a ponton már az is mindegy, hogy drogos e, vagy sem.
:)
Én sajnálom, mert érdekesen hangzott, még akkor is, ha sok hibás pont volt benne. Engem csak az lsd nél vesztett el, még az istenszolgával is ki tudtam volna egyezni. A manifesztálás pedig nem illik a storyba.
Miért vagy kába?
Én csak azt akartam, hogy igaz legyen a történet. >:/ Nem kellett volna bizonyítania semmit.
Sokáig voltam fent, és úgy ébredtem, mint aki nem ébredt fel.
Nálunk cinegék, verebek, meg más aprómadarak bandáznak a kerítésen, mert ki van nekik rakva eleség.
Burning the midnight oil, are we?!
Itt nincs eleség, de a bokron vannak kis piros bogyók és láttam, ahogy az egyik megevett 2 db-t is és nagyon cuki volt, és úgy örültem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!