Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2211/2705 A kérdező kommentje:
Érdekes lesz.:) Érdekesen hangzott amíg ki nem derült, hogy lsd van ebben is. Sigh
2022. febr. 3. 04:19
 2212/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Na, elolvastam. Amint kiderült, hogy ikerlángról van szó, már tudtam, hogy kiszállok a dologból, de azért végigolvastam. Számomra az ikerláng ötlete kb azzal azonos, amikor valaki sorszerűnek tekinti a szerelmét, vagy horoszkópban megírtnak, stb. Spirituálisan akarja legitimizálni, hogy szerelmes valakibe, mintha fűszerezni kéne a dolgot, vagy muszáj lenne, hogy a szerelme egy felsőbb szintet képviseljen.

A másik, ami kiugrik, hogy a spirituális mfejlődése érdekében megfosztották a képességétől. Ki? Ez nem egészen így működik. Ez nem egy fantasy regény. Te magad elvesztheted őket, de az nem a fejlődés érdekében van, hanem mert olyan rossz irányba haladsz.

Azzal, hogy nekiállt a szerelmét manifesztálni(gondolom bevonzani az illetőt) kb kimerítette a szerelmi kötés egy formájának fogalmát. Ha tényleg hinne az ikerláng ötletében, ilyesmire nem lenne szüksége.

A vége üt a legnagyobbat. Tiszta ego. Senki se tudja befogadni a szellemi fényét, bla-bla.

Nekem ez egy szerelmi történet, amit megpróbált kiszínezni. Nem rudom, hogy az érzelmei, gondolatai torzításával, vagy egyszerűen hazudik. Ezen a ponton már az is mindegy, hogy drogos e, vagy sem.

2022. febr. 3. 08:30
 2213/2705 A kérdező kommentje:

:)

Én sajnálom, mert érdekesen hangzott, még akkor is, ha sok hibás pont volt benne. Engem csak az lsd nél vesztett el, még az istenszolgával is ki tudtam volna egyezni. A manifesztálás pedig nem illik a storyba.

2022. febr. 3. 09:36
 2214/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Illik szerintem a manifesztáció is. Elvesztette a kapcsolatát a személlyel, amit a képességeitől való megfosztatással magyarázott, és igyekezett visszaszerezni a személyt, és a kapcsolatot.
2022. febr. 3. 09:40
 2215/2705 A kérdező kommentje:
Végülis nem a 4 év kihagyás miatt veszítette el.. Volt egyáltalán másik személy?
2022. febr. 3. 09:47
 2216/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Lövésem nincs, ez nem derült ki a szövegből. Elég kába vagyok, lehet csak a figyelmemet kerülte el. De túl sok ilyen kiválasztottal beszéltem már, hogy fenntartásaim legyenek. Ha ténylegesen halálközeli élménye volt, azaz klinikai halál állapotában volt egy darabig, akkor nem vetem el a lehetőségét, hogy esetleg valamit tapasztalt, de nem egészen ilyennek tűnt a leírása. Plusz ez az istenlétbe emelkedés is eléggé hallucinációnak tűnik.
2022. febr. 3. 12:04
 2217/2705 A kérdező kommentje:

Miért vagy kába?

Én csak azt akartam, hogy igaz legyen a történet. >:/ Nem kellett volna bizonyítania semmit.

2022. febr. 3. 12:14
 2218/2705 A kérdező kommentje:
Itt bandáznak a bokron az ablak előtt a feketrigók, nagyon cukik.
2022. febr. 3. 12:15
 2219/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Sokáig voltam fent, és úgy ébredtem, mint aki nem ébredt fel.

Nálunk cinegék, verebek, meg más aprómadarak bandáznak a kerítésen, mert ki van nekik rakva eleség.

2022. febr. 3. 17:05
 2220/2705 A kérdező kommentje:

Burning the midnight oil, are we?!

Itt nincs eleség, de a bokron vannak kis piros bogyók és láttam, ahogy az egyik megevett 2 db-t is és nagyon cuki volt, és úgy örültem neki.

2022. febr. 3. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!