Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2181/2705 Grimfox válasza:
Nem hiszem hogy véletlenszerűen. Meg az első időben kétlem, hogy sok olyan hely volt, ahol fizikai formában bármilyen élet is létezhetett. És annyi karmikus kötődés sem lehetett felhalmozódva. Pusztán azért, mert a világ, ahol van értelme az időnek, nem létezett elég régen hozzá. De a "hol testesült meg" kérdésére abban az időben is a karma volt a válasz. A karma azért érdekes elgondolás szerintem, mert simán összeegyeztethető a tudományos világkép szerinti világfejlődéssel.
2182/2705 A kérdező kommentje:
Igen? Újabb dolgok, több ember, több bullshit?
2022. febr. 2. 12:40
2183/2705 Grimfox válasza:
Minél összetettebb a világ, annál összetettebbek a kötelékek. Ez csak egy elgondolás, nem tény, vagy olvastam valahol, de el tudom képzelni, hogy a világ azért fejlődik egyre összetettebbé, mert a karma is egyre összetettebb, és bonyolultabb dolgokra van szükség, hogy egyensúlyban maradjon a körforgása.
2184/2705 A kérdező kommentje:
Pl az interneten keresztül kapcsolatot tudsz létesíteni már olyan emberekkel, akikkel sosem találkoztál volna. Mennyivel dobja meg ez a szálakat? Vagy ez is egy oda-vissza hatás, internet-emberek, emberek-internet?
2022. febr. 2. 12:56
2185/2705 Grimfox válasza:
Szerintem ez is durván megszaporítja a szálakat. Gondold el, olyan embereknek is árthatsz, akikkel soha nem is találkoztál, és semmi más módon nem ismersz. Ugyanígy segíthetsz is nekik persze, de ez lássuk be annyira nem jellemző:D
2186/2705 A kérdező kommentje:
Én nem tudom. Csak gonoszkodni lehet az interneten?
2022. febr. 2. 13:08
2187/2705 Grimfox válasza:
Neeem. Simán lehet jó dolgokra is használni. Csak mivel arctalan, ezért inkább az jellemző, hogy az emberek kiélik a frusztrációjukat, meg mindazt, amit szemtől szemben, ismerősökkel nem mernek. Elég csak körülnézni gyk-n.
2188/2705 A kérdező kommentje:
Elég sok nagyon sértett ember van itt. A macskás kategória pl úgy működik, hogy van egy kérdés "milyen színű cicátok van?" , válasz "fehér-cirmos foltos", lepontozva.
2022. febr. 2. 13:17
2189/2705 Grimfox válasza:
Gondold el, hogy valakinek ennyi öröme van csak az életben...lassan 16 éve van depresszióm, meg miegyéb, de ennyire sivár még én sem vagyok.
2190/2705 A kérdező kommentje:
Ez a sok megkeserült gyűlölködő ember. Az a durva, hogy nem nehéz ezzé válni. Te nem vagy sivár, még a depressziót is letagadhatnád és akkor csak furának hatnál.
2022. febr. 2. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!