Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Akkor ne menj full káoszba szerintem. Nem volt szép "látvány". Mondjuk lehetett a srác megrögzött hazudozó is, leszámítva a drogot, meg az alkoholt, mert azt egyértelműen fogyasztott. Kb olyan állításai voltak, mint itt a gyk-n annak a fickónak, aki havonta kétszer leírja egy-egy mágiás kérdéshez, hogy ő egy sikeres fekete mágus, aki mindent megvalósított az életében.
Ha például több elemet használnál a természetből, az a fantáziát, életteliséget biztosan felturbózná. A saját receptek pedig a kreativitást, játékosságot. Plusz a berögződésektől is megóvna.
Ezek nagyon jó tanácsok, köszönöm. :)
Tudnod kell, hogy én egy nagyon nagyon fiatal lélek vagyok.
Olyan lelkek, mint a kereszténységben nincsenek ebben a világképben. A karma tesz különbséget, ha a karma feloldódik, a különbség is megszűnik. Ha egy piramisként képzeled el, akkor a lélek majdnem a piramis csúcsán van, ami egyetlen pont. Ami nem engedi, hogy ez az egyetlen pont legyen, az a karma általi különbség. Viszont ha minden visszatér abba az egy pontba, akkor nincs megnyilvánulás. Amikor az az egy pont öntudatra ébred, megnyilvánul. A lélek is ilyen megnyilvánulás.
Ha ez kicsit emészthetetlen, vagy nem elfogadható, még mindig lehet úgy is felfogni, hogy a lelkek együtt születtek az univerzummal, és azóta részei a körforgásnak, leszámítva azokat, amelyek megszabadultak ebből a körforgásból. Ugyanannak a dolognak egy másik megközelítése. A szellemi lények is ki vannak téve ennek a körforgásnak. Az istenek is. Minden, ami született, vagy létrejött. A reinkarnáció nem zárja ki, hogy valaki istenként reinkarnálódjon, és akár egy egész világkorszakon, vagy több világkorszakon át éljen. A szellemek, istenek, hasonlók is képesek a megszabadulásra. Bármi, ami képes felfogni a körforgás létezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!