Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2121/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A szerepjátékban úgy fejlődsz, hogy ellenfeleket győzöl le, és problémákat oldasz meg. A sztori is így halad előre. De egy élő szerepjátékon elég nehéz lenne mondjuk goblinokat szerezni a játékhoz. Vagy kísérteteket, sárkányokat, stb. Ezeket is embereknek kell alakítania, akik nem vesznek részt a játékban, csak "beugró" szereplők.
2022. jan. 31. 23:39
 2122/2705 A kérdező kommentje:
LARP!!! Szerintem nekem az már túl sok lenne. Goblin, kísértet, oké. De hogyan öltöznek be sárkánynak?
2022. febr. 1. 05:06
 2123/2705 A kérdező kommentje:
Nem akarok nerd lenni. >:[ Mondom ezt, miközben rockingolom a fekete keretes kékfény szűrős nerd szemüveget. :D
2022. febr. 1. 05:17
 2124/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Láttál már kínai karnevált? Én úgy simán el tudok képzelni egy sárkányt. Akár kentaurt is.
2022. febr. 1. 09:05
 2125/2705 A kérdező kommentje:
Igen, így elképzelhető és elég sok effortot beleraknak akkor ebbe a játékba. :)
2022. febr. 1. 12:41
 2126/2705 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

Vitatkozás arról, hogy mi számít mágiának.

2022. febr. 1. 12:43
 2127/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az ilyenbe párszor én is belefolytam már. És le lettem hurrogva. Főleg azok által, akik szerint a mágia született képességektől függő dolog. Meg akik szerint a gonosz műve, és a démonok adják hozzá az erőt.
2022. febr. 1. 13:44
 2128/2705 A kérdező kommentje:

Szerencsére én csak 2 sort írtam bele.. a továbbit megálltam. Parttalan vita, ami felmérgesít. Én nem is tudom, hogy elér-e az ilyen mágikus eredményeket vagy csak a szája jár. Vagy csak várja, hogy vki bizonyítson neki vmit...

A másik meg.. az emberek élete romokban áll általában.

2022. febr. 1. 13:58
 2129/2705 A kérdező kommentje:
Hogyan ne lehetne mágiának nevezni, ha annak a segítségével kerekedsz felül a romhalmazodon?!
2022. febr. 1. 14:00
 2130/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ilyen alapon a sajátosan alkalmazott pszichológiát is nevezheted mágiának. Nem mintha ellene lennék. Az egyik olyan tudományág, ami a legközelebb áll a mágiához. Ez a vita kb olyan, mint a finnugor eredetről vitázni. Aki szobatudós, kardoskodik mellette, mert ezt tanulta, egész életében ezt tanította, az önbecsülését sértené, ha be kellene vallania, hogy lehet hogy tévedett. A másik meg kimegy, akár saját pénzből is a sztyeppei népek, és nyelvrokonok közé, nyelvészeti, és genetikai kutatásokat végez, és igyekszik tényleges bizonyítékokat szerezni, nem 1700-as évek végén felállított elméletek alapján kijelentéseket tenni. Ugyanez vonatkoztatható a mágiára. Aki csinálja, és sikeres, az mást fog mondani, mint aki olvas róla, de nem csinálja.
2022. febr. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!