Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2081/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az amolyan utility role. Jack-of-all trade, master of none. És hülye csapattársakkal nem is tudod kihasználni. Hiába akarsz lopakodni egy meglepetés támadásra(értsd elvágod a torkát valaminek hátulról), ha a csapattársaid mennek utánad, miközben te lopakodsz.
2022. jan. 31. 16:36
 2082/2705 A kérdező kommentje:
De minek mennek utánad...
2022. jan. 31. 16:44
 2083/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Mert hülye csapattársak:D Nem értik a játékot, vagy csak minél előbb verekedni akarnak. Ugyanez, mikor íjjal, és vágófegyverekkel próbálnak gólemet ölni, vagy normál fegyverekkel lődöznek testetlen lényekre. Nem ismerik a játékot, és nem figyelnek a kalandmester leírására. Szerencsére a lopakodós balhéval még nem találkoztam, de a gólemes, és kísértetes verekedés megvolt. Ha a gólemes bulinál nem épp cleric karakterem van, akkor egy kivételével mind meghalunk. Az az egy is csak azért nem, mert az el tudott volna menekülni. Volt aki azért csinálta ezt, mert ismerte a játékot, és a karakterét. Barbárt játszott, azok pedig az agyuk helyére is izmot növesztenek, és nagyjából az erőszak az egyetlen megoldásuk bármilyen adódó problémára. Az nem meglepő, ha valaki barbár karaktert visz, és nekimegy egy gólemnek. De egy druida miért áll neki szablyával?....
2022. jan. 31. 16:57
 2084/2705 A kérdező kommentje:

Mert vad!! :DD

Van elf?

2022. jan. 31. 17:03
 2085/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A druida nem vad. Inkább amolyan természetpap jellegű. Csak a játékos nem tudta kijátszani. A barbár az vad volt, és a játékos ki tudta játszani. Nagyjából mindent baltával oldott meg, a zárnyitástól a harcon át a "fölrtölésig". Általában igyekeztünk mögötte maradni, nem előtte.

D&D-ben van elf, félelf, félszerzet, félork, félkegyelmű. Féltörpe asszem nincs, csak teljes. Vannak ilyen kígyóemberek is. Yuan-ti a nevük, és hát nem pont barátságosak, de asztali rpg-ben játszhatók. A legújabb szabályrendszer-frissítésekben egy rakás furry cucc is van, ilyen félállatok a szatírtól a ganesha jellegű elefántembereken át az owlbear-ig minden. Fey karakterek is vannak, pl pixie. Amit mi játszunk, abban ezek nem mind vannak benne, mert ez egy számítógépes programon keresztül fut, korlátozott lehetőségekkel.

2022. jan. 31. 17:52
 2086/2705 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem vad, ezért volt vicces..:)

Pixie!!! Olyan sok lehetőség, mi alapján választasz?

Más: Ma elmentem boltba... Amikor végeztem és kint pakoltam, egy padon ült egy ember. Dohányzott, talán ivott is, nem tudom. Ideges szoktam lenni ilyenķor, feszült vagyok az idegenektől, főleg férfiaktól. Most hirtelen nyugodt lettem. Olyan volt, mint amikor egy macska békésen lefekszik egy másik állattól nem messze, nem is közel és csakúgy vannak. Két lény együtt létezik.

2022. jan. 31. 18:25
 2087/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A programban, amit használunk csak ember, félelf, elf, félszerzet, törpe, félork, gnóm, goblin, és thiefling választható fajként. A varázslóm thiefling volt, a clericem ember, és a rangerem is ember. Olyat választok, ami a kiszemelt kaszthoz a legjobb, és nem elf, vagy félelf.

Alapvetően ez lenne a normális emberi interakció. Nem lenne szabad, hogy okunk legyen egymás közelében szorongást érezni. Sajnos sokan nem így látják, és a fölösleges agressziót is normális emberi interakciónak tekintik...

2022. jan. 31. 18:31
 2088/2705 A kérdező kommentje:

Nem kedveled az elfet, félelfet?

Ez nekem teljesen új. Tetszett. (Attólmég ha közeledik felém, az nem tetszett volna. De olyan jó volt együtt létezni. Egy vadidegennel. A tesco parkolójában.)

2022. jan. 31. 18:38
 2089/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A D&D elfet, félelfet annyira nem, bár különösebben nincs velük bajom. Csak két csapattárs mindig azt hoz, mindegy milyen karaktert indítanak. Olyan generic érzés az egész, hogy már az ember karaktert is különlegesnek érzem. Rangernek még jó lett volna az elf, de ahogy korábban említettem, a lehető leginkább basic, semmilyen karaktert igyekeztem létrehozni.
2022. jan. 31. 18:45
 2090/2705 A kérdező kommentje:
Sikerrel jártál? Hol van vége egy ilyen játéknak?
2022. jan. 31. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!