Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 2061/2705 A kérdező kommentje:
Egyszer még Cataflam függővé is váltam és nem volt könnyű leszokni. Túl nehéz sem, mert hamar észre lett véve, de konkrétan féltem, hogy fájni fog, ha nem veszem be, pedig már nem fájt.
2022. jan. 31. 12:28
 2062/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nekem olyan foggyökereim vannak, amikre néhány 500 éves fa is irigykedne, ha látná. De a "felépítményt" tönkretették a gyógyszerek, és az idegesség(például szorongás közben sokszor őrli a fogát az ember). Az sem segített, hogy gyerekkoromban kaptam egy vashiány elleni gyógyszert, ami az akkor meglévő maradó fogakról levitte a zománcot. Szóval esetemben elég sok dolognak kellett közrejátszani, hogy tönkremenjenek. A mostani műtét mondjuk pont nem ilyen foggal lesz, hanem valamivel, ami vagy 10 éve nem képes kinőni, ezért úgy döntött, oké, akkor én most tönkremegyek. Még ét se törte az ínyt, de már rossz volt. Bölcsességfog rulez.
2022. jan. 31. 12:37
 2063/2705 A kérdező kommentje:
Kedves tőle... Mennyi ideig fogsz lábadozni utána kb? (Ha tudod..)
2022. jan. 31. 12:45
 2064/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Gőzöm nincs. Tippre nyolc napon túl gyógyuló cucc. Főképp ha be is gyullad(már be van). Általában 2 hét körül szokott lenni, mire normális állapotba kerül egy "normál" húzás után a fejem. A normál azért idézőjel, mert talán 2 fogamat húzták valaha is anélkül, hogy vésőt, és kalapácsot kellett volna használni.
2022. jan. 31. 13:00
 2065/2705 A kérdező kommentje:
Addig dolgozni sem fogsz, gondolom. Szoktál többet aludni ilyenkor?
2022. jan. 31. 13:04
 2066/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Azért februárban csináltatom, mert holtszezon. Nem lenne okos ötlet aknafedőket, meg más nehéz cuccokat emelgetni, amíg valamennyire nem forr össze a képem. Ami alkalmi feladatot kiadtak februárra, azt majd igyekszem 10.-e előtt letudni. Utána már csak hónap végén van fix feladat. lesz tizenegynéhány napom rekuperálni.
2022. jan. 31. 13:12
 2067/2705 A kérdező kommentje:

Rekuperálni. Tetszik ez a szó.

Milyen fájdalomcsillapítót fogsz kapni?

2022. jan. 31. 13:22
 2068/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Amilyet veszek:D Nem szoktak felírni. Egyszer írtak fel cataflamot, de akkor azért, mert úgy feldagadt a képem, mint akit megcsípett egy három méteres darázs. Egészségügyis a család, szóval majdnem bármihez hozzá tudunk jutni, ami forgalomban van.
2022. jan. 31. 13:31
 2069/2705 A kérdező kommentje:
Úgy könnyű. :) Milyet veszel? Mennyire használsz ilyesmit?
2022. jan. 31. 13:40
 2070/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem vagyok híve a fájásnak, úgyhogy szoktam használni. Fogfájásra általában, amíg lehet, addig inkább szegfűszeg tinktúrát, vagy vizes kivonatot rakok, mert az gyorsabb, és nem öli le a májam. De a 800mg ibuprofén néha indokolt. Mivel az most vényköteles, cataflam van itthon, meg algopirin.
2022. jan. 31. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!