Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nem szoktam futni, rendszeresen legalább is nem. Csak napi szinten gyaloglok 10+kilométereket. A többi meg csak légzéstechinka, hogy ne szúrjon az oldalam.
Attól függ. Ha angol stílusú rókavadászatot tartotok, akkor el. Nem szeretem a kutyákat. 5 perc az nagyjából 1 km kényelmes tempóban. Bár ezt csak dombon mértük. Sík terepen lehet messzebbre jutsz 5 perc alatt kényelmes tempóban.
Hogyan jutottunk a köszönéstől vadászatig..:D Jó, tudom hogyan, de ha visszagondolok, hogy eredetileg csak arról volt szó, hogy megkérdezzük, hogy Grimfox vagy-e (és akkormár nyilván köszönünk is), de már ott tartunk, hogy te menekülsz és mi kutyákkal vagy anélkül üldözünk..:D Ez túl vicces.
Visszatérve a futásra. Elég atletikusnak tartom magam (remélem nem tévesen, az elég ciki lenne), de nem futok. Én az a 4 fal között, otthoni edző típus vagyok. Biziklizni szoktam (de nem az erdőbe, mert az elnyel) néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!