Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2011/2705 Grimfox válasza:
De, de az én hibám volt, hogy olyan közel kerültünk az örvényhez. Mondjuk nem tudtam, hogy van ott egy, de valószínűleg nem figyeltem, amikor a parton beszélték a dolgot. Jobban lefoglalt, hogy annak a csatornának a partján álltunk, ahol a paksi erőmű hűtővize a folyóba torkollik. Meg az volt az első nap, hogy kormányos voltam, és egyfelől nem akartam az lenni, másfelől nem is voltam magabiztos. Később sem lettem jobb kormányos.
2012/2705 A kérdező kommentje:
Értem. Engem is zavart volna az a hűtővíz, sőt, féltem volna tőle nem is kicsit. A lényeg, hogy nem történt semmi rossz, egy kis ijedtségen kívül és még van egy vagány sztorid is.
2022. jan. 29. 20:34
2013/2705 Grimfox válasza:
A vagány sztorijaim nagy része 14-18 éves korom között született. Annyira mondjuk nincs sok. Nem voltam egy kicsapongó fiatal.
2014/2705 A kérdező kommentje:
Milyen fiatal voltál?
2022. jan. 29. 20:43
2015/2705 Grimfox válasza:
Szerintem fura. Sosem érdekeltek azok a dolgok, amik másokat. A barátaim nagy része lány volt, de tényleg csak barátként gondoltam rájuk, nem ittam, nem dohányoztam, nem érdekelt, hogy kipróbáljam, nem szerettem bulizni. De már az, hogy akkoriban okkult dolgokkal foglalkoztam önmagában eléggé elszeparált a normális kölköktől. Meg párhuzamosan mindezzel egy hagyományőrző íjászegyesület aktív tagja is voltam. Most is csak azért nem vagyok, mert az, amiben voltam feloszlott. Bár annak egyfajta folytatása a csoport, ahová járok. De versenyeket szerveztünk, meg rendezvényeken tartottunk íjászatot. Mindig bőrszütyők lógtak az övemről(mert nem volt pénzem tarsolyra), télen meg hun süveget hordtam sapka helyett. Mondjuk most is, amikor nem dolgozok.
2016/2705 anonim válasza:
Szerintem ha Magyarországra megyek és meglátok valakit hun süvegbe ,akkor már tudni fogom,hogy Grimfox az :D
2017/2705 A kérdező kommentje:
Igen, fura voltál. :) De nem rossz értelemben. A lányok az ilyesmit érdekesnek találják, egy részük legalábbis biztosan. És voltak érdeklődési köreid, nem csak alkohol/dohányzás/buli/lányok. A lányok az ilyesmit érdekesnek találják, egy részük legalábbis biztosan.
Ez sokkal-sokkal jobb, mint amilyen én voltam, hidd el.
2022. jan. 29. 21:05
2018/2705 A kérdező kommentje:
Tényleg!!! Kössünk egyezséget. Ha valamelyikünk lát egy magas, szakállas és hosszú hajú fazont, hun süveggel, akkor meg kell kötelezően kérdeznünk tőle, hogy ő Grimfox-e.
2022. jan. 29. 21:08
2020/2705 anonim válasza:
Mostmár figyelni fogom az utcákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!