Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Abban nincs kihívás. Az állatot a méltósága csúcsán kell utánozni. Avagy a tulajdonsága alapján, amit hordozol.
Láttál már rókát hóban egérre vadászni? Szerintem te jártál jobban a repüléssel:D
Ez túl cuki volt.:)
Azóta nem meditáltam rajta.................. Ma nem is fogok már. Eléggé lefáraszthattalak téged is, remélem nem zuhantál túl mélyre.
Akkor jó. Mármint nem az, hogy nem vagy magasan, hanem hogy nem húztalak le. Bár inkább lennél a kékesen és egy kicsit lerángattalak volna.
Azt hiszem ideje mindent eldobnom, amiben eddig hittem. :D
A láncos buzogány valami kilós vassúly volt, nem tudom honnan, de hengeres volt, a tetején füllel, amin át lehetett fűzni egy karikát a láncnak, a lándzsa egy hosszú fenyőrúd volt, aminek a végére egy kis kapafejből csináltam lándzahegyet. A lándzsa funkcionalitása megkérdőjelezhető volt, de a láncos buzogányt simán lehetett volna rendesen használni. Ez a jó a buzogányokban. Egyszerűek, és hatékonyak.
A cél az volt, hogy szórakozzunk, és hogy hülyék legyünk. Nem a warrior pride mozgalmat akartuk elindítani, vagy ilyesmi.
Úgy értettem, hogy volt-e vmi narráció ehhez a vonuláshoz?
Milyen volt középkori könnyű gyalogsági felszerelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!