Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1961/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Eredetileg egy varázslóm(wizard) volt, de fogalmazzunk úgy, hogy a csapat azt leszavazta. Úgyhogy most egy rangerrel megyek, ami olyan plain and generic amennyire lehet. A ranger az amolyan erdőjáró vadász, néhány druida varázslattal, meg pár egyedi varázslattal. Meg egy hosszúíjjal.
2022. jan. 28. 20:00
 1962/2705 A kérdező kommentje:
Hogy lehet leszavazni a wizardot??? Ugyanakkor nem hangzik rosszul neked ez a ranger.
2022. jan. 28. 20:11
 1963/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Volt egy kis belharc a csapatban. Az egyik karakter félork barbár volt. A többi játékos nem volt hajlandó felfogni, hogy ha rasszista, meg humoros megjegyzéseket tesznek rá, a szagára, meg hogy csúnya, akkor megüti őket. Kijelentették, hogy antiparty karakter. Úgyhogy a két másik csapattag úgy döntött, megölik ezt a félork játékost. Beálltam a verekedők közé, hogy hátha akkor abbahagyják, és igyekeztem kivinni a lővonalból az amúgy már haldokló félorkot, de ezt úgy vették, hogy megtámadtam őket, és megölték az én karakteremet is. (öcsém volt a félorkkal) Csak azért folytattam a kampányt, mert öcsém nem játszott volna, ha nem megyek vissza. Azt meg nem akartam, hogy emiatt feszültség legyen közte, és a barátai között. Úgyhogy vittem egy semmilyen karaktert, ami nagyjából képes túlélni a kalandozásokat. Azért rangert viszek, mert a tradicionális magyar íjászatot már az előtt elkezdtem, hogy a mágia elkezdett volna érdekelni, úgyhogy van némi közöm az íjakhoz, meg ugye az erdőjáráshoz.
2022. jan. 28. 20:24
 1964/2705 A kérdező kommentje:
Ezzel nagyon sokat megtudtam rólad.
2022. jan. 28. 20:29
 1965/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy jól jártál vele.

Közben a korábban említett kérdésből kihátrálok, mert nem lehet értelmes beszélgetést kihúzni a fazonból. A személyeskedésre hegyezi ki az egészet, az meg teljesen értelmetlen, a kérdezőnek nem sokat segít, és nem is szeretem hallgatni(olvasni).

2022. jan. 28. 20:40
 1966/2705 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért gondolod azt, hogy jól kell járnom vagy hogy keresek bármit is, amivel jól járhatok.
2022. jan. 28. 20:50
 1967/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az ember szeret jól járni általában.
2022. jan. 28. 20:52
 1968/2705 A kérdező kommentje:
Az a beszélgetés túl sok. Egy rendszeres drogfogyasztóval felesleges vitatkozni.
2022. jan. 28. 20:55
 1969/2705 A kérdező kommentje:
Ez igaz, szeret jól járni.
2022. jan. 28. 21:01
 1970/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ki tudja mennyire rendszeres fogyasztó, vagy mennyire igaz, hogy fogyasztó. Igazából csak valamiért zavarom. Tisztában vagyok vele, hogy a véleményemet általában tényként írom le. Többeket triggerelt már ez. Ő meg személyeskedés formájában vezeti le a frusztrációját, amit ez benne okoz. Mondjuk legalább nem random embereken vezeti le, hanem azon, aki idegesíti. Már ez is valami. Ha látnám a nevét, egyszerűen figyelmen kívül hagynám a kommentjeit. Remélhetőleg előbb-utóbb a stílusáról, és kommentjeiről fel fogom ismerni, és figyelmen kívül tudom hagyni. Vitatkoztam már hasonló emberrel, aki nagyon nem értett egyet sem a véleményemmel, sem ahogy prezentálom azt. Viszont ő tudott rendes beszélgetést folytatni, vele sem jutottunk konszenzusra, de békésen sétáltunk el egy hosszú eszmecsere végén.
2022. jan. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!