Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1931/2705 A kérdező kommentje:
Mennyire rövid a hajad és mennyire hullámos? Gondoltál rá, hogy göndörnek szárítsd (fejjel lefele)?
2022. jan. 25. 21:45
 1932/2705 anonim ***** válasza:
Igazából pont göndörnek akartam szárítani amikor a körkeféjű fésű beleakadt a hajamba , mert gondolom rosszul tartottam .. nekem hátközépig érő hajam volt de mostmár csak vállig érő. Igazából kicsit hullámos ,tehát olyan eh nem tudom,egyik tincs hullámos másik egyenesebb de a végefelé hullámos :D
2022. jan. 25. 21:49
 1933/2705 A kérdező kommentje:
A babahajak milyenek? Nekem volt egy trükköm, amivel kifejezetten göndör lett a hajam, de nem tudom, hogy nálad is működne-e.. Kellhet hozzá vmi fixáló hajhab és egyszerűen csak annyi, hogy előre hajolsz és fejjel lefele szárítod a hajad úgy, hogy közben gyengéden nyomogatod a tenyereddel a hajad a koponyád felé. Nem egyszerre az összeset nyilván, hanem tenyérnyi adagokat, váltogatva. Kis teljesítményen menjen a szárító, ne fújja szanastéjjel. Ha gondolod, próbáld ki, de nem tudom a te hajad mennyire göndörödne magától.
2022. jan. 25. 21:54
 1934/2705 A kérdező kommentje:

*szanaszéjjel

Blunt bob? Én turtleneck bangs-t néztem ki frufrunak, bob-ot még nem választottam.

2022. jan. 25. 21:56
 1935/2705 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam valamilyen bob-on de nem jut eszembe a neve :( a lényeg ugyebár csak annyi ,hogy elől hosszú hátul rövidebb és most megnéztem a blunt bob-ot és az a véleményem ,hogy elég jól nézki. Ha eszembe jut a neve akkor leírom .
2022. jan. 25. 22:25
 1936/2705 A kérdező kommentje:
Az az A-line bob lehet... Én talán blunt bobot szeretnék, de valószínüleg csak textured lehet, mert túl rövidre kellene vágni, hogy teljesen egyenes legyen és nem szeretnék túl rövidet.
2022. jan. 26. 01:09
 1937/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. Milyen mélyre kell menni az ilyesmiben ha nem trauma feltárást szeretnék? Nyilván nem írhatok csak jó dolgokról, de nem szeretnék nagyon negatív irányba sem elmenni.
2022. jan. 26. 02:55
 1938/2705 A kérdező kommentje:
Viszont mennyire adok más képet önmagamról önmagamnak, ha direkt kizárom a rosszat. Ugyanakkor nem nagyon lenne semmi építő jellegű abban, ha küldök 5 legrosszabb emléket és csak meglesz a véleményed rólam.
2022. jan. 26. 02:59
 1939/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ezt a döntést rád bízom, de beleolvasva a linkelt dologba, ott az volt a cél, hogy a lehető legjobbat hozza ki az önvizsgáló magából. Ahogy elnéztem, ez alapvetően valamilyen önfejlesztő, produktivitást, kreativitást növelő módszer, és inkább a saját jó tulajdonságaid, a pozitív érzéseid forrásának felkutatását célozza. Hogy te mennyire módosítod a módszert teljes körű önismeretre, azt te tudod csak eldönteni.
2022. jan. 26. 10:15
 1940/2705 A kérdező kommentje:
Rendben. Semennyire nem módosítom, tényleg pozitív célja van, egy pozitív üzenetet kell kihozni belőle, amit lehet közvetíteni az emberek felé.
2022. jan. 26. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!