Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1951/2705 A kérdező kommentje:
Annyira fel tudod húzni az embereket egyszerűen a gondolataiddal, sőt nem is azokkal, tényleges tényekkel, amiket nem tudnak és akarnak elfogadni. Olyan mérgesek tudnak lenni rád, fantasztikus.
2022. jan. 28. 17:55
 1952/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Itt én is kicsit hibás vagyok, mert pl reagáltam rá, és provokatívan. Illetve passzív-agresszívan tettem. Kijelentettem, hogy hiába mondja el ugyanazt ezerszer, ha nem értek vele egyet, akkor figyelmen kívül hagyom. A stílusából egyértelmű volt, hogy ez nagyon fogja idegesíteni, még akkor is, ha nem kezdek el konkrétan az ő szintjén beszélni, és csak véleményt nyilvánítok a válaszban. Mit tud csinálni? Legfeljebb végigjárja a kérdéseket, ahol mostanában válaszoltam, és lepontozza őket. Vagy csinál egy ideiglenes fiókot, csak azért, hogy lek*rvázza az anyámat privátban, majd törli a fiókot. (igen, volt ilyen párszor, bár nem hiszem, hogy ő volt)
2022. jan. 28. 18:10
 1953/2705 A kérdező kommentje:

Igen, megnyomtad a gombját, dehát attólmég igazad van. Egyesek nagyon rá akarnak beszélni mindenkit, hogy használjanak ilyen szereket, mert az a spiritualizmus.

Én csinálhatok egy ideiglenes fiókot, hogy megdicsérjem anyádat. :)

2022. jan. 28. 18:18
 1954/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Amit mond, abban van némi ráció, mert az eufórikus élményeket tényleg a szerotonin közvetíti a test számára, hogy érezd őket, még ha a szellemi oldalról is származnak. Viszont nagyjából minden másban téved. Van különbség a természetes eufória okozta szerotoninfelszabadulás, és a narkotikumok okozta között. Van különbség a két élmény között. A meditáció nem minden esetben(sőt, elég ritkán) okoz erős eufóriát. És abban is tévedett, hogy ezós oldalakról informálódok csak. A szerotoninról például elég sokat olvastam már, mert sokáig szedtem szerotonin visszavétel gátló gyógyszereket(antidepresszáns), és a problémám fizikai tünetei közül is sok ehhez a hormonhoz kapcsolható.

Nem kell megdicsérni. Én magamtól is tudom, hogy nagyszerű, és nem csak szeretem, hanem tisztelem is(adott rá okot bőven).

2022. jan. 28. 18:40
 1955/2705 A kérdező kommentje:
Persze, ez érthető, nem működhet teljesen máshogy az emberi test. Én azt nem értem, hogy miért kell hozzá drog. Járt nekem is a nagy szám, hogy én kipróbálnám a sámános dolgokat, milyen vagány lehet és izgalmas és húú, amíg fel nem hívták rá a figyelmem, hogy veszélyes is, mert sokkal védtelenebb vagy akkor. Viszont volt részem fantasztikus élményekben minden ilyesmi nélkül. Nem utaztam rózsaszín pónikon és nem beszéltem virágtündérekkel (még:)), de akkoris...
2022. jan. 28. 18:52
 1956/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Azt azért jó tudni, hogy nem minden kultúrában használtak/használnak drogokat a sámánok. De ettől függetlenül amit csinálnak, az gyakran veszélyes. Az alvilágjárás, és a betegségdémonokkal, más, ártó sámánokkal való küzdelem a szellemvilágban például eredményezheti a sámán halálát. És ehhez nem kell drog, hogy ezeket elérje a sámán. Plusz a sámánok a legtöbb kultúrában gyerekkoruktól kezdve tanulják a transz irányítását, még az előtt, hogy drogokat kezdenének használni a transzállapot kiváltásához. Már az előtt tudták irányítani a transzot, hogy kémiai úton kiváltották volna azt.
2022. jan. 28. 19:14
 1957/2705 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, akkor nem fogok ilyesmit csinálni. (Az esély amúgyis nagyon kicsi volt rá.)

Mesélsz a szerepjátékról itt vagy üzenetben?

2022. jan. 28. 19:32
 1958/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ah, az csak sima Dungeons and Dragons szerepjáték. Öcsém barátaival játszunk. A mesélő is az egyik ismerőse. Belőjük a mikrofont, és van szerepjáték platform, ahol lehet különféle szerepjátékokat host-olni. A mesélő host-ol, a játékosok csatlakoznak. Kb ugyanaz, mintha asztali rpg-t játszanál, csak online.
2022. jan. 28. 19:36
 1959/2705 A kérdező kommentje:
Vagány. Ki a karaktered?
2022. jan. 28. 19:41
 1960/2705 A kérdező kommentje:
2022. jan. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!