Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Az biztos, hogy van egy jellegzetes stílusod, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Két megingathatatlan álláspont, csak ő nem tud elsétálni.
Amúgy szeretem, amikor tizenév meditációkkal meg kitudjamivel dobálóznak itt. Ok dude, nem látszik.
Én sem tudok elsétálni. Ha csak úgy el tudnék sétálni, akkor nem reagáltam volna a kommentjeire, hanem simán csak otthagyom a kérdést, és kész. És tisztában is vagyok vele, hogy nem vagyok rá képes.
Rajtam sem látszik, hogy kb 10 éve tudok meditálni. Mondjuk valószínűleg azért, mert nem rendszeres meditáló vagyok, hanem alkalmi, amikor szükségesnek érzem. Ha rendszeresen csinálnám, biztos tapasztaltabb lennék.
Tudtommal nem kötelező meditálni. De én indíthatnám az antimeditációs kampányt. :D Az élen én és a meditáció ellenes fejem.
Szerintem az emberek nagy része csak szereti ezt a teátrális dolgot, hogy leül a földre olyan keresztbefont lábakkal és az ujjait összecsippenti egy kupacba és a térdére helyezi és fantasztikus magasztos fejet vág közben. Spiritualitás.
Ne sétálj el.
Én simán csak hanyatt fekszek az ágyon, mert ülve nem tudok meditálni. Teátrálisan fekszek, mint egy egynapos hulla :D Még csak mudrákat-kéztartásokat sem használok, mert nem olyan meditációt végzek, ahol bármi jelentősége lenne. Ha nagyon muszáj nem fekve csinálni valamiért, akkor sem ülök keresztbe tett lábakkal, mert 1. nem tudok egyenes háttal ülni úgy, 2. a térdkalácsaim kipattannak a helyükről, és elszállnak a szobában. Meg fáj is. Seizában, vagy sima térdelésben(nem kukoricán) még előfordul, hogy sikerül meditálni, de ilyenkor billegek, meg lebiccen a fejem, ami kizökkent, ezért inkább csak fekve. Olyankor nem vonja el a figyelmet a testtartás, meg hogy bólogat a fejem, mint a gyalogló galambnak. És térdelve, ülve is simán el tudok aludni közben, szóval mindegy, ha fekszek, vagy térdelek.
Inkább eslétálok a saját nyugalmam érdekében. Attól, hogy nem veszem fel a kesztyűt, még nem esik jól, ha sértegetnek. Amikor van értelme, elviselem, de ha nem muszáj, akkor inkább nem. Csak előre nem lehet mindig tudni, hogy mikor van értelme, és mikor nincs.
A saját nyugalmad fontosabb.
:D Ez egy nagyon vicces és részletes leírás volt a meditálási szokásaidról. Én fekve alszok és kész, ezt még régen megtanultam. :) Amikor azt csináltam, amit mondtál, akkor vmi törökülésszerűben ültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!