Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Hát, szerintem más hatóanyagú gyógyszerrel többre mész baj esetén. A xanax, és a frontin kb ugyanaz, más néven. Amit még próbáltam, az a seduxen, az alkalmilag jó, szedni viszont nem érdemes, és a rilex, amit szedtem, és az volt a legjobb eddig, csak akadozik a beszállítása, volt hogy évekig nem lehett kapni. Helyette szedek most rivotrilt. Azt is nagyon sokan leszólják, de nekem nem volt vele semmi bajom eddig. Nem olyan hatékony, mint a rilex, de még mindig jobb, mint a rendszeres pánikrohamok.
Nyugtatásról beszélve, emlékszel, hogy beszéltünk gondolatformákról, amikbe szimbólum van ültetve? Arra gondoltam, hogy egy nyugalmat eredményező gondolatformával fogom kipróbálni. Ennek a hatását érezném a leggyorsabban, és leginkább egyértelműen. A koncepció, és a szimbólum is megvan, már csak össze kell hozni egy gondolatformát, és el kell dönteni, hol kapcsolódjon hozzám.
Az enyémek már valószínüleg rég le is jártak, úgyhogy kb placebo hatásuk lenne csak. De nem igazán tartok olyan szituációktól, amiben kellhetne. Amitől tartok, arra meg úgysem lenne elég. Szóval csak felbukkan néha egy-két szem, meglepetésszerűen.
Emlékszem. Máris it tartasz vele? Hol kapcsolódhat(na) hozzád?
Már amikor eszembe jutott az ötlet, akkor félig kész volt, mert gondolatformát tudok létrehozni, és már nem látom akadályát a szimbólumos dolognak sem. Amikor végiggondoltam az összeállítást, nem igazán voltak kérdőjelek, inkább a hogy lenne a leghatékonyabb/ellenőrizhetően hatékony, a kérdés.
Szívgödör táján, vagy a solar plexus környékén. A szívgödör táján azért, mert a szorongás onnan szokott eredni, és a rohamok alatt is elég sok dolog történik itt. A solar plexusnál azért, mert alapvetően a gyomorideg a fő kiváltó oka a rohamoknak. Szinte soha nem volt még pánikrohamom, ha nem hányinger váltotta ki. Még azt kell eldönteni, hogy hol kezd először felépülni a stressz. A mellkasban, vagy a napfonat idegcsomó körül. Nehéz elkapni a dolgot, mert mire felfigyelek rá, mindkét helyen gond van. Az erősebb tippem a solar plexus lenne, mert a problémám az alacsonyabb érzelmi szférából, méginkább az ösztönszférából ered, és ez inkább a gyomor körüli idegekben mutatkozik meg előbb, aztán a magasabb rendű érzelmek területén. Gondoltam még a homlokra is, a tudatosság központjára, de az teljesen biztos, hogy az később válik érintetté stressz, és roham esetén, mint az alsó két terület.
A tarkónál, az öreglyuk táján tudom még elképzelni, csak oda más hatással kellene valamit. Vagy halánték, és racionális gondolkodást erősítő szerkezet. A racionális gondolkodás, higgadt mérlegelés sokat tud javítani a helyzeten. Amikor nincs probléma, akkor is hasznos. De szerintem a fejre húzható dolgokat egyelőre hanyagolom, és csak egy kísérleti példánnyal fogok játszani. A napfonat idegcsomó lesz a célterület, már eldöntöttem, mert náha viselek medált a nyakamban.
Gyomorideg, amit kb úgy regisztrál az agyam, hogy "oh shit man". Az emetophobia nem segít, ha pánikbeteg valaki. A gyógyszer szerencsére diszkomfort szinten tartja a gyomorideget, amíg nem történik valami, ami erősebb, mint a gyógyszer hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!