Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1171/2705 A kérdező kommentje:
Pontosan. :)
2022. jan. 2. 20:04
1172/2705 Grimfox válasza:
Ha elkezdünk a másikban is beszélgetni, felmegy ott is a válaszszám 1100 fölé?:D
1173/2705 A kérdező kommentje:
Probably.. Ha nem jelenti vki.:)
2022. jan. 2. 20:36
1175/2705 A kérdező kommentje:
Ezért van ez a kérdés. Vagy egy másik.
2022. jan. 2. 20:51
1176/2705 Grimfox válasza:
A kérdés már rég üzenőfallá vált, amit hárman használunk csak, de még így is 1100 fölött van a kommentszám. Voltak elvárásaid a kérdés kiírásakor az aktivitásra, vagy csak hagytad, hogy történjen, ahogy akar?
1177/2705 A kérdező kommentje:
Csak hagytam, semmilyen elvárásom nem volt. Amikor kiírtam eldöntöttem, hogy ha gonoszak lesznek a hozzászólások, akkor legfeljebb soha többé nem nézem meg.
2022. jan. 2. 21:18
1178/2705 Grimfox válasza:
Én ezért nem írok ki kérdéseket. Az én kérdéseimre trollok, és "ezbaromság" emberek válaszolnának csak :/ Esetleg olyanok, akiknem szintén ugyanaz a kérdése, de azzal meg nem vagyok kisegítve. Figyeltem a hasonló kérdéseket, és eldöntöttem, hogy gyáva leszek kiírni.
1179/2705 A kérdező kommentje:
Én is ezt vártam, de az én kérdésem ,,védve volt,,. De a kérdésem sem volt túl konkrét. Nem írod ki anonim? Vagy megtetted már esetleg többször is?
2022. jan. 2. 21:48
1180/2705 Grimfox válasza:
Nem, de hasonló kérdéseket már raktak ki. Egy kicsit több információt találtam már a témáról, mint az eddigi kérdezők, de még az ő kérdéseikre sem érkezett használható válasz. Ha én kiírok egy kicsit konkrétabb kérdést, nem valószínű, hogy arra bármi hasznos fog érkezni. Inkább kísérletezek, amikor épp van annyi energiám.
Amúgy is túl öntelt vagyok, hogy kiírjam a kérdéseimet. A saját véleményemet mindig előbbrevalónak tartom, még ha csak felszínes is az ismeretem a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!